Следва

Party advice: Черно, бяло и един екстравагантен акцент

Какво означава да разпускаш в рамките на една модна седмица

Модната седмица си е работен ден на пълни обороти за редактори, модели, дизайнери, фотографи и журналисти...

All fashion преди 14 години

Модната седмица си е работен ден на пълни обороти за редактори, модели, дизайнери, фотографи и журналисти, въпреки целодневния маратон на високи токчета обаче, тези хора сякаш никога не се уморяват.

Дори и да го правят, си почиват чрез нощните партита, отново на високи токчета и отново с още по трещящи визии.

Едно от най-яките, които посетихме по време на модната седмица в Лондон бе NEW YORK, NEW YORK в Sketch, нещо средно между ресторант и клуб на Regent Str.

Музиката бе от нюйоркското трио Misshapes, начело с „омагьосващия поглед Leigh Lezark и Nova Dando, която освен лондонски DJ е още стилист на La Roux и дизайнер.

Хостове бяха любимият ни TheSartorialist, NY Magazine и други, а сред гостите срещнахме блогър-фотографката Гаранс Дор, модната редакторка на американския Elle, Kейт Ланфиър, FaceHunter, дизайнерът Хенри Холанд и много други.



Без да досаждаме на хората, които и без това бяха дошли, за да си починат от постоянните папараци пред Съмърсет Хаус, нащракахме някои от тях, докато се забавляваха с безплатни питиета преди следващия тежък, изпълнен с ревюта работен ден на сутринта.



Живот ли бе да го опишеш.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.