Следва

No matter what mood, Huawei Watch GT 3 Pro е съвършенство!

Линда или Лена предвид събитията: gossip girls анкета

Няма начин да е каквото си мислим

Celebrities преди 1 година

Госпожа премиершата - Линда Маккензи-Петкова придружи съпруга си на официалното държавно посещение в Рим онзи ден, а вчера бе редом до него на приема в резиденция Бояна, организиран по традиция от държания глава по повод най-хубавия и смислен български празник - 24 май (оставяме настрана голите петички на госпожа Радева и по-лошото - сбирката, превърната в политическо позиране, вместо в това, което трябва да е - повод хората на изкуството, културата и словото - най-добрите, най-заслужилите, най-милеещите, да се усетят забелязани и оценени на национално ниво).

Междувременно стана ясно, че, за да замине Линда за Рим (пак оставяме настрана, на чии разноски това се е случило и по чия покана), от самолета се е наложило да слезе Лена Бориславова, вече спокойно заела мястото си в самолета с делегацията за италианската столица. Твърди се, че упражнението по "стани, да седна" се е случило буквално минути преди излитане, а госпожа Бориславова е напуснала возилото, отписала се е от списъка с пътуващите и е напуснала летището скорострелно.


Стилът на Кирил Петков, 56-ият министър-председател на България


Говорителката на правителството не се яви и на снощния прием, за разлика от сочения като неин любим заместник-председател на парламента Мирослав Иванов, иначе депутат от Ямбол. Твърди се още, че не се е явила на работа в понеделник, както и че не е заминала с премиера за Давос тази сутрин, независимо че би трябвало да е в делегацията.

Оставяме настрана напълно невъзможното допускане, че господин премиерът и неговата говорителка имат нерегламентирана връзка - устоите за почтеност, на които се базира управленското самочувствие на Кирил Петков не биха позволили подобна идея дори да се зароди в главите на суверена.

И все пак, на публичния тезгях в момента имаме чисто женски сценарий, който, откакто свят светува буди любопитство - делят ли нещо двете дами и какво е то, след като не е мъжът Петков? Отново - напълно изключваме Кирил Петков да е любовник на Лена Бориславова или обратното - все пак, женен човек с три деца и християнин, при това от най-почтените - абсурд.


Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни


Неизбежно обаче, в сряда, така любимият ни малък петък, избухна спор в екипа ни: коя от двете жени привлича симпатиите ни повече в така стеклата се историческа хроника. Помним всички как навремето симпатиите и антипатиите се разделиха напълно поравно между Бил Клинтът и Моника Люински, щото той палав, пък тя - влюбчива, но най-голям актив от сагата получи госпожа Клинтън, по-късно държавен секретар на САЩ.


Бил Клинтън и Моника Люински

И така, без никакво допускане, че е в ход нарастващо напрежение около извънредно пикантен любовен триъгълник - на коя страна сте вие? В анкетата >>>

Анкета

И аз не вярвам, но все пак:

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.