Следва

Започват официалните продажби на HUAWEI WATCH GT 3 Pro

No matter what mood, Huawei Watch GT 3 Pro е съвършенство!

Нещо цъфти на ръката ми, нещо е скъпо и безупречно бяло - на ръката ми, нещо ме бута към щастие - на ръката ми... 

All About Life преди 1 година

Вие как споделяте най-радостнте и красиви новини на всички около себе си - шепнейки? С шумна усмивка? Кратко и флиртуващо по чат? Говорейки през смартчасовника си?

Питаме, защото имаме такава "новина" - бяла, керамична, дизайнерска, страшно умна, модерна и класическа като бижу, като възможно най-естетско намигване. "Радостна", защото сме откровено щастливи, че новият Huawei Watch GT 3 Pro (във феноменалния си дамски вариант) пасва на всички настроения, угажда на всички капризи, помага при всички обстоятелства, трогва в десетки различни маниери - въобще, танцува перфектно с всички багри на ежедневието ни, динамиката, интимността, споделенността, закачливостта и дори трудността му. Споделяме прекрасната новина и всичките й способности, специфики и красоти надолу >>>

When in the mood for beauty: с няколко думи тя (часовникът, с най-дамско амплоа) е искряща симбиоза между мода и технология. Корпусът, колкото здрав, толкова и фин, е от бяла керамика, изпробван при екстремно висока температура от 1.500°C и завършен с диамантено прахово полиране за постигане на чисто бяла и безупречна текстура - очарователна за очите и едновременно дишаща и удобна за китката.

When in need for support: циферблатът е сапфирен, рамката - от неръжадема стомана, сферичната керамична извивка се върти като небесно тяло, а металният бутон гарантира стереоскопичен елеганс. 

If you feel the necessity for change: Watch GT 3 Pro се предлага в два варианта - със светлозлатиста рамка върху бяла керамична каишка и сребърна рамка с бяла кожена каишка, и двете са безкрайно чаровник, но няма да лъжем в кой сме по-влюбени...

When you want to flirt with the aesthetics: избираме, избираме, избираме сред безброй уникални циферблати! Ние носим цъфтящите в рамките на деня бели рози, но често изпадаме в дилема дали да не заложим на ден-нощ мотива... Watch GT 3 Pro е неподвластен на времето, но 24 часа с него не ни стигат, искаме още... добре, че батерията му издържа до 7 дни!

When in need to care for yourself (a.k.a always): Смарт наблюдение на сърдечния ритъм,
с предупреждения в реално време - да, моля! HUAWEI TruSeen™ 5.0+ технологията за наблюдение на сърдечния ритъм разполага с осем фотоелектрични сензора в пръстеновидна форма, за да улавя сигналите по-добре. Изцяло нов алгоритъм филтрира смущенията, за щателно следене на сърдечната честота. Следим пулса си 24/7, с предупреждения в реално време, когато сърдечната честота се отклони от нормалния си ритъм. А най-феноменалното е, че Huawei Watch GT 3 Pro е първият часовник, който умее да създава 100% медицински акуратна ЕКГ картина (ъпдейтът с тази революционна функция ще е наличен до края на годината)! 

When you wish someone to calm you down: Със SpO24 измервания, възможни благодарение на технологията за мониторинг на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 5.0+4 сме спокойни до крайност (едно от най-хубавите чувства въобще), знаейки, че когато става въпрос за HUAWEI WATCH GT3 Pro, грижата е в кръвта на часовника ни!

When it's that time of the monthИзобщо не казваме, че месечният цикъл е най-лошият момент от месеца, но задължително е най-динамичният, наситеният, особеният. С новия си часовник сме винаги подготвени за всичко, защото лесно и елегантно следим менструация и овулация без неприятни изненади...


 When in need for motivation: Watch GT 3 Pro е с нас 24/7 и в най-хубавия смисъл "не ни оставя намира", ако решим да неглижираме здравето си. Алгоритъмът за наблюдение на съня TruSleep™ 2.0 идентифицира ключови състояния на съня с резултати за качество и персонализирани съвети как се наспиваме истински; постоянно активен мониторинг за стрес е на разположение за проследяване и управление на всички ежедневни изпитания и премеждия, с успокояващи дихателни упражнения, които успокояват ума веднагически; задачите, свързани със здравословения начин на живот, превръщат това да се чувстваме добре в удовлетворяващ, целенасочен процес, от съня до пиенето на вода, тренировките и много повече!

When in the mood for adventures: HUAWEI WATCH GT 3 Pro се предлага с IP68 и
5 ATM рейтинги за водоустойчивост и е издържал на зашеметяващите 200 цикъла на водно налягане, което го прави най-верен приключеснки спътник при свободни гмуркания на дълбочина до 30 метра! Освен гмуркането и всички други спортни активности (над 100 на брой), часовникът е супер за голф (old money aesthetics!). Записва професионални данни на замахване като скорост и темпо на замах, време за завъртане и време на понижаване и разполага с Driving range режим, който следва замаха до последния детайл + със съвети как да изведете играта на голф до next level!

When you need to have a little bit of fun: Watch GT 3 Pro има хиляди функции, които развличат, забавляват и разсейват всичко скучно в дните. Можем да активираме камерата на телефона си с функция за дистанционно управление и да щракнем+запазим завинаги най-специалните моменти с няколко лесни докосвания на китката си. В менюто на часовника са изобилие от приложения от трети страни, достъпни за изтегляне чрез Watch AppGallery - отново, раздвижваш китка и имаш всичко... Отговаряме на bluetooth повиквания, ако телефонът не е под ръка, и слушаме от него директно музика с любими слушалки, което е безпрецедентно fun! 

When you want to feel connected: той се свързва с всички устройства, които притежаваме - независимо дали Huawei, или други (с операционна система Android или iOS). Всички app магазини имат Huawei Health, така че щастието (тоест Watch GT 3 Pro) никога не е възпрепятствано...

Това е той/тя/перфектният часовник. В ДНК-то му са всичко изтънчено, скъпо, луксозно, дизайнерско, умно, високотехнологично и модерно до последната клетка. Имаме го и чувствата са неописуеми, причинете си това творение - Watch GT 3 Pro е вече в продажба!

Локацията, която така завладяващо "прие" нас и Huawei Watch GT 3 Pro, е студиото на дизайнера Тея Трошанова, "Ангел Кънчев“ 26!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.