Следва

Астро прогноза за Лято 2022: времето да се отървем от всичко ненужно настъпва

WIN IT: Deep Purple, 29.05.2022

WIN IT

All About Life преди 1 година

Deep Purple свирят в София тази неделя, 29 май 2022г.

В дълбоките лилави води на събитието, зала @arenaarmeecsofia, ще пеем, викаме, скачаме, развеем коси, може би пуснем някоя сълза - и целият experience ще помним винаги, защото да слушаш на живо една от най-великите групи, независимо за кой пореден път, е повече от несравнимо... и заедно с KeyCom ви го подаряваме!

Два билета са за един от вас, който отбележи в коментар трите най-щури и най-rock присъствия в живота си или просто любимите си concert buddies и остави едно сърце в коментар като израз на вълнение и готовност за една перфектна трогателна музикална авантюра с една от най-великите британски групи!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.