Астро прогноза за Лято 2022: времето да се отървем от всичко ненужно настъпва

Астро прогноза за Лято 2022: времето да се отървем от всичко ненужно настъпва

Пред нас са няколко важни астрологични момента, за които е по-добре да сме подготвени! 

През юни Сатурн - господарят на дхарма ( преведено от санскрит като "Реда" или "Естествения закон") ще влезе в ретроградна фаза. Какво означава това? Ще дойде време за ревизия в живота и изчистване на всичко, което не отговаря на изискванията на личната ни съдба. Този период е подходящ за реформи, промени в законодателството, търпеливо изчакване, стратегически промени (Сатурн отговаря за закона - внимавайте с дела, съдебни спорове и пр.).

Сатурн е една от най-бавните и "тегави" планети в астрологията. Това, което до този момент изглеждаше неизменно и постоянно, ще започне да се променя (четете още: Юпитер в Овен от 11 май и трите зодии, които ще заплуват в късметлийски води).

Ако в миналото е имало грешки, недостатъци, свързани с позицията на Сатурн в наталната карта и областите, за които той отговаря, по време на неговото ретроградно движение те могат да се проявят твърде отчетливо, принуждавайки ви да намерите начини да сложите всичко в ред. Представете си скала, която стои неподвижна от много години, по нея са израснали гори, хората са построили къщи - и изведнъж тя започва да се движи. Възможно е част от построеното да потъне в забвение, за да отстъпи място на нещо ново.

Периодът на всяка ретроградна планета (а Юпитер също ще се присъедини към Сатурн в края на юли) е време, когато в живота ни се вкоренява само това, което е в съответствие с нашата дхарма. Всичко, което й противоречи, си тръгва. По това време имаме прекрасния шанс да  работим върху грешките от миналото.

Ако замислени проекти не стартират по някакво причина по време на ретроградния период, тогава те не отговарят на това, което ще ги направи смислени и печеливши. Заредете се с търпение и обмислете всичко отново.

През юни планетата на сексуалността и творчеството - Венера - ще се свърже с Раху - планетата, която екстраполира и "надува" всичко. Страхотно време за творчески експерименти - всичко, което не успявахте да свържете в главата си и от хаос да го превърнете в страхотна личностна стратегия, сега ще се подреди и ще заработи на бързи обороти - ясно, целенасочено и успешно. Предстоящата планетарна комбинация е известна като „перверзна йога“ (можете да отнесете словосъчетанито както към сексуалните, така и към творческите експерименти).

Вероятно ще усетите желание да промените нещо във външния си вид, в стила си. Ок, променете, просто бъдете готови за скорошно преосмисляне. Ако след известно време опитът ви се стори идиотски, не съжалявайте за смелия експеримент - същността ви е имала нужда от това. 

Към края на месеца творческият радикализъм ще отстъпи място на по-щадящи начини на себеизразяване. Венера ще се премести в своята обител - знака на Телец, където ще се свърже с Меркурий, което ще добави логика и анализ към творческите процеси. Добро време да измислите нещо ново. Добро време за инвестиция в имот, особено земя, добре време за любов. 

Първата половина на юли ще бъде много силно енергийна - цели 5 планети ще бъдат в собствените си знаци: Сатурн, Юпитер, Марс, Венера и Меркурий.

А това означава, че всички сфери на тези грахи (в превод от санскрит - "планети") ще бъдат силни и проявени. Конкретно: 

Сатурн - мащаб, твърдост.
Юпитер - експертиза и почтеност.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.