Следва

Ролан Гарос пие Lavazza - една традиция от бъдещето

Мента? Отлична идея, особено ако улучим нюанса на Кейт Мидълтън

Рокля, изработена от най-специалния шивач в двореца и носена от най-спациалната жена в двореца = приказен кралски стил! Ето и подробностите за поредния ултра сполучлив пролетен тоалет на херцогинята на Кеймбридж

 

Celebrities преди 1 година

Вчера, 25 май, в Лондон се проведе поредното градинско парти в рамките на честването на платинения юбилей от управлението на Елизабет II. Самата кралица отсъстваше, така че принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Едуард и съпругата му Софи от Уесекс станаха домакини на градинското парти.


Най-специалната рокля и обеците на Лейди Ди: съвършената Кейт Мидълтън в Уестминстър


Както винаги, всички погледи бяха насочени към аристократичната Кейт Мидълтън. Стройната херцогиня буквално пърха под дъжда в градината, увита в уханието на рози и пръски шампанско. Между другото, тя се появи в рокля в цвят мента, ушита й специално по повода от главната шивачка на Елизабет II - Анджела Кели (четете още: Коя е Анджела Кели, гардеробиерката-приятелка на Елизабет II). Перфектният втален аутфит с копчета и волан ръкави подчертано "освежава" Кейт. Шапката е съчетана идеално - несъмнено дизайнерът Филип Трейси е подбрал материята за аксесоара и декорацията от рози така, че да паснат на роклята супер прецизно. 

Кралските експерти са на мнение, че подобно облекло е възможно най-„казващото нещо“, т.е. носещо определено послание. За пръв път Кейт дебютира в тази рокля на юбилея на принц Чарлз, сега я облича за втори път - на тържеството в чест на кралицата. Очевидно роклята, ушита от главния шивач на Бъкингамския дворец, говори за специални отношения между Елизабет II и Кейт Мидълтън. Между другото, нито Лейди Дий, нито Меган Маркъл имаха тази чест. 

За Катрин стилистите подбраха обувки на ток от Jimmy Choo и клъч Stuart Weitzman. Що се отнася до бижутата, херцогинята се появи с нови обеци с тюркоазени камъни върху златна основа.

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.