Следва

Обичта на известните: Кейти Холмс показа младото гадже

Мрр: сладката целувка на Кая Гербер и Остин Бътлър в Кан

Доцелува ни! 

Celebrities преди 1 година

Вчера на Лазурния бряг, в рамките на 75-ия филмов фестивал в Кан, се състоя премиерата на биографичния филм "Елвис" от Баз Лурман с участието на младия 30-годишен актьор Остин Бътлър . Между другото, след като изгледа филма, публиката аплодира 12 дълги минути, недостатъчни да счупят рекорда на "Лабиринтът на Пан" на Гилермо дел Торо, който не беше пуснат да слезе от сцената цели 22 минути, но все пак!

20-годишната Кая Гербер дойде в Кан, за да подкрепи любимия си. Първо двамата се появиха на червения килим поотделно, но по-късно се събраха пак там, и то как. Погледите на публиката цяла вечер бяха приковани към тази двойка, невероятно влюбена, очевидно щастлива и безобразно красива. 

Нежната Кая носи луксозна червена рокля с елегантни тънки спагети-презрамки и гол гръб и черни сандали на ток, а тоалетът допълват чифт дискретни диамантени обици. Косата е прибрана в небрежно разхвърлян кок, а минималистичният грим е издържан в прасковени тонове. Остин е в тъмен вечерен костюм, на ревера, небрежно-прелъстително, е прикрепен миниатюрен бяло-лилав букет.

Припомняме, че Кая Гербер и Остин Бътлър бяха забелязани за първи път заедно през декември 2021 г. и от този момент нататък двойката, която между другото има 10-годишна разлика във възрастта, е неразделна. Преди това моделът излизаше с актьора от тв-сериала "Еуфория" Джейкъб Елорди, а Остин - с актрисата Ванеса Хъджънс (романсът им продължи осем години, но не доведе до брак или деца). За кратко хубавецът бе гадже и на щерката на Джони Деп - четете тук.  

Но да се върнем към Кан: биографичният филм за Елвис Пресли предизвика голям интерес от публиката и журито, което, разбира се, силно насърчи режисьора на филма Баз Лурман, който се надява да повтори успеха си отпреди 20 години с "Мулен Руж". Новият филм описва живота и кариерата на Елвис, от ранното детство в Мисисипи до превръщането му в икона на рокендрола и постигането на статут на филмова звезда, както и сложните му отношения с неговия мениджър Том Паркър, изигран от Том Ханкс (четете още: Всичко, което знаем за биографичния филм за Елвис Пресли с Остин Бътлър и Том Ханкс) .


Баз Лурман и Остин Бътлър на премиерата на "Елвис" на филмовия фестивал в Кан

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.