Следва

Дързост и красота: вижте цепката, освен роклята, на Наташа Поли в Кан

Обичта на известните: Кейти Холмс показа младото гадже

Гледайки тези снимки, човек получава усещането, че актрисата е безпаметно влюбена. Възхищаваме се на лекотата, с която тя се потапя във всяка нова връзка, сякаш сърцето й не е разбито от всяка предшестваща. 

 

Celebrities преди 1 година

Кейти Холмс отново официално е влюбена. Звездата направи публичен дебют с новото си гадже на светско събитие. Избраникът е Боби Уутън III - по-млад, артистичен, успешен и екзотичен. Радва ни очевидният факт, че мисис Холмс няма нагласата да страда твърде дълго след като една връзка е приключила и бързо се впуска в следващата, както и трябва да бъде. 

43-годишната актриса и 33-годишният музикант присъстваха на галата на Moth Ball в Ню Йорк. За знаковата поява Холмс избра струяща оранжева рокля с плисета и изправена яка; докато половинката й се появи в зелен костюм с черна риза. Двойката позира с наслада пред фотографите, без следа от смущение от горещите чувства и широките щастливи усмивки.

Не е известно от колко време всъщност се срещат актрисата и номинираният за Грами композитор. Двамата бяха забелязани за сефте да се целуват страстно в Сентръл парк преди близо два месеца. Известно е, че Wooten вече се е запознал с майката на приятелката си, като тримата заедно са си устроили пикник в парка.

Това е първата публична връзка на Холмс, след като се раздели с шеф-готвача Емилио Витоло-младши през май 2021 г. 

More Celebrities