Следва

Каквато майката, такова и детето: прекрасни Мила Йовович и 14-годишната Евър Габо на amfAR галата в Кан

Дързост и красота: вижте цепката, освен роклята, на Наташа Поли в Кан

Руският супермодел изглежда перфектно, така че защо да не подчертае безспорния факт по всеки възможен начин и във всеки добер момент. 

 

Celebrities преди 2 години

Новият филм на Баз Лурман - биографичният филм "Елвис" - подлуди фестивала в Кан 2022. След 12 минути овации на Лазурния бряг се заговори само за потенциалния собственик на бъдещия Оскар - актьора Остин Бътлър. Преди месец той влезе в статуса +1 със супермодела Кая Гербер, а от снощи е и най-желаната международна филмова звезда (четете още: Мрр: сладката целувка на Кая Гербер и Остин Бътлър в Кан).

В чест на голямата премиера на биографичния филм за живота и творчеството на Краля на рокендрола, в Кан се проведе шумно парти. Една от най-интересните гостенки бе Наташа Поли. Близка приятелна на House of Balmain тя знае как да демонстрира рисковите рокли на Оливие Рустейн, творческият директор на бранда, без излишна скромност. Тази зашеметяваща червена рокля със сако на раменете само се "преструва" на елегантна и сдържана... Погледнете я отстрани - вече нямаме рокля, имаме бельо, от най-секси вид. Наташа с фантастичната си фигура и самочувствие може да си позволи това, а ние признаваме, че е страшно красиво!

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.