Следва

Студенти премериха знания по счетоводство, финанси и мениджмънт в Business Case Challenge

Кейт Мос свидетелства в полза на Джони Деп на процеса срещу Амбър Хърд

Супермоделът Кейт Мос подкрепи бившия си приятел Джони Деп и се изказа в негова защита на поредното изслушване в процеса между Деп и Амбър Хърд

Celebrities преди 1 година

Кейт Мос заяви, че той никога не е използвал физическа сила срещу нея. Чрез видео връзка моделът коментира показанията на Амбър, които тя даде по-рано: Хърд заяви, че се е страхувала, че Деп ще бутне сестра й надолу по стълбите по време на кавга, тъй като преди това е направил същото с Мос (Кейт Мос действително пада от стълба, докато Джони Деп е наблизо, а Амбър Хърд е убедена, че именно Деп е я бутнал).

В този момент веднага си помислих за Кейт Мос и стълбите, така че замахнах към него, свидетелства Хърд.

Заради показанията на Хърд, Кейт Мос бе призована в съда, но тя не потвърди думите на Амбър. Кейт разказа, че наистина е паднала по стълбите, но Деп няма нищо общо с това: тя се е подхлъзнала по стъпала, мокри от дъжд. Деп, напротив, й оказал първа помощ и я отвел в стаята.


„Боря се да бъда чута": Амбър Хърд и процесът дотук


Излязохме заедно, като Джони вървеше пред мен. Валеше силен дъжд и аз се подхлъзнах по стълбите, наранявайки гърба си. Изкрещях, защото не разбрах какво се случва, а и много ме заболя, разказа Кейт. - Той се върна тичешком обратно, за да ми помогне, отведе ме в стаята и ми оказа медицинска помощ.

Кейт Мос и Джони Деп излизаха между 1994 и 1998 г., а връзката им беше изключително обсъждана в пресата. Двойката организираше бурни купони и често слагаше ред в отношенията си публично. След като Джони Деп прекъсна връзката им, Мос бе доста наранена, като призна неведнъж, че й е трудно да го забрави. 


Амбър Хърд призна, че е излъгала в съда и не е похарчила 7-те милиона, получени от Джони Деп, за благотворителност


По-рано в съда се изказаха и други бивши приятелки на актьора - така например, актрисата Елън Баркин каза, че той е ревнив и агресивен. Други бивши любими на Деп, включително Уинона Райдър и Ванеса Паради, напротив, заявиха, че Деп винаги е бил любящ и внимателен и никога не е вдигал ръка. Да подкрепи Джони Деп се яви и Кортни Лав, която разказа, че актьорът е спасил живота й и е помагал на дъщеря й дълги години в трудни за семейството моменти.

Деп съди бившата си съпруга Амбър Хърд, обвинявайки я в клевета, след като тя говори за упражнено от него домашно насилие. Деп иска 50 милиона долара обезщетение, тъй като репутацията му е сериозно накърнена заради обвиненията на Хърд.


Джони Деп и Кейт Мос


МИНАЛОТО: Кейт Мос и Джони Деп, две абсолютни величини


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.