Следва

Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд

Тържествена черна рокля: 10 топмодела в черно на бала amfAR в Кан

МЧР, т.е. малката черна рокля, знаем, е задължителна във всеки приличен базисен гардероб. Когато обаче опре до тържественост, МЧР придобива дължина, прибавя към себе си специфика, става по-интересна и секси и, в крайна сметка, се превръща в звездата на вечерта. Любимият цвят за пореден път блести на "диамантената" пътека на главното светско събитие на филмовия фестивал в Кан 2022.

 

All fashion преди 1 година

Един от акцентите на ежегодния филмов фестивал в Кан, освен връчването на големите награди, е благотворителната вечер на amfAR. Много от модните гости на точно това мероприятие безсрамно пропускат ред важни премиери за сезона, но никога - вечерята с търг в полза на борбата със СПИН. Това е истински гала бал, роклите за който са подготвяни почти толкова внимателно, колкото тези за Met Gala. След няколко години на блокиране, неясни правила около Covid и проблеми с полетите, звездите най-накрая се събраха в пълен блясък. Топмоделите се отличиха и този път: 80% от очарователните дългокраки красавици като една избраха черното за тържествения килим, този път не червен, а „диамантен“.

View Sofia селектира 10-те от най-ефектните тоалета, вариации на тема малка/дълга, гола/негола, копринена/памучна черня рокля. Важно е да се отбележи, че половината от момичетата са като рекламни лица на марката Mônot на бала - французите знаят как да бъдат приятели с моделите. Ефектът следва >>>  


Синди Бруна


Елза Хоск


Наташа Поли


Изабели Фонтана


Шанина Шейк


Кара Делевин


Нина Агдал


Сара Сампайо


Стела Максуел


Уини Харлоу
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.