Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 30.05 - 05.06

Oh my twin: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Близнаци, знак по знак

Ето как интелигентният, забавен - и, да, понякога грозно манипулативен знак, си пасва с всеки от 12-те знака на зодиака 

Astro преди 1 година

Независимо дали сте чували, че Девите са досадни фанатици, а Рибите - мрънкащи бебета, никой знак не е застрахован от стереотипите. Но на Близнаците им е особено трудно да опровергаят предубежденията за себе си. Вземете например Кание Уест, който е обобщен образ на Близнаците в обществената сфера, но въздушният знак често се определя като доста хлъзгав и повратлив, до голяма степен благодарение на дуалистичната му природа, склонността му да говори (и говори, и говори) съчетани с празни действия и нерешителност, наред с шантави любовни разбирания и черти, които напълно противоречат на принципите за моногамна връзка.

Но всеки знак има своите слаби и силни страни - и си пасва с някои знаци повече от други. Управлявани от вестоносеца Меркурий, Близнаците са хамелеони на настроенията, но също така са майстори на езика, чиято умствена енергия винаги бръмчи. Те са адаптивни, супер комуникатори, които процъфтяват от общуването, себеизразяването, разговорите и връзките. Ако имате нужда от психическо стимулиране във взаимоотношения, си вероятно ще се харесате с Близнаците.

via GIPHY

Но като се има предвид лошата им репутация, не е чудно, че има много чуденки около това кои знаци се справят най-добре с партньор като Близнаците. Ето я съвместимостта им с всичките 12 знака на зодиака.

Съвместимост на Близнаци и Овен - пей, сърце!

Овенът, първият кардинален огнен знак на зодиака, и Близнаците са изначално съвместими (традиционно въздушните и огнените знаци се разбират добре), образувайки приятелски секстил, което означава, че са на два знака един от друг. Овенът и Близнаците се синхронизират около факта, че и двамата обичат да правят нещата бързо, игриво и по безгрижен начин. Заедно те ще планират спонтанни пътувания, ще се радват на спорт, ще организират партита, на които определено искате да бъдете... 


Детска игра: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Овен, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Телец - изненадващо окей...

Телецът, вторият фиксиран земен знак на зодиака, и Близнаците заедно не изглеждат никак естествено, тъй като първият е бавен, стабилен и решителен, а вторият е бурен, бърз и променлив. Но има много неща, които тези двамата - които иначе са в полусекстил - могат да се научат един от друг, ако наистина искат. Ключовото е постигането на балан между предлагането на достатъчно сигурност (основната цел на Телец) и свободата (любимото на Близнаците).


Toreo: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Телец, знак по знак


Съвместимост на Близнаци с Близнаци - йес!

Двама Близнаци, всеки със своя собствена дуалистична природа и склонност към смяна на настроенията, може да се разбират по-добре от всеки друг, но също така може всичко ще се усеща, свкаш във връзката има четирима души. Непрекъснатото умствено стимулиране, възможността да променят всичко - от сексуалните пози до правилата около връзката - това са двамата души, които се чувстват сякаш имат свобода да бъдат себе си безусловно....

Съвместимост на Близнаци и Рак - по-скоро не.

Ракът, четвъртият и кардинален воден знак, е в полусекстил или един знак след Близнаците, което може да създаде доста неудобна енергия. Сантименталният Рак трябва да се чувства емоционално сигурен и привързан в една връзка и да води със сърцето си, докато Близнаците водят с главата си, давайки приоритет на индивидуалното пространство, за да прелитат от едно забавление към друго, тъй като постоянно се нуждаят от интензивна интелектуална стимулация. Но ако Близнаците успеят да забавят темпото, а Ракът вземе, че проговори по-смело, те ще могат да си запишат имената си на една и съща страница.


Тропикът на Рака: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Рак, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Лъв

Лъвът, петият и фиксиран огнен знак, е в секстил или два знака след Близнаците, което създава приятелско, спокойно партньорство. Гордият и игрив Лъв е склонен да бъде оптимист, жизнен, слънчев и любител на живота, подобно на Близнаците. Те също нямат проблем да говорят за своите нужди и желания, които могат да бъдат музика за ушите на обичащите нова информация Близнаци. Но аналитичният мозък на Близнаците понякога може да се сблъска със склонността на Лъва да иска категорично да предприеме действия. Все пак - естествено приключенска и много комуникативна двойка.


Цар Лъв: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Лъв, знак по знак


Съвместимост Близнаци и Дева - проблемна двойка

Девата, шестият и променлив земен знак, е в квадратура или три знака след Близнаците, което обикновено се смята за доста предизвикателен ъгъл. Споделяйки изменчивостта, и Близнаците, и Девата са адаптивни, но също така нерешителни, така че могат да се разочароват взаимно като отразяват тази тенденция един в друг – а чувствителността и педантичността на Девата могат да се почувстват като смърт за свободолюбивите Близнаци. Все пак и двамата са управлявани от интелектуалния Меркурий, така че най-малкото ще им е лесно да се свържат на интелектуално и платонично ниво.


Деметра: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Дева, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Везни - идеално съвпадение

Везните, седмият кардинален въздушен знак, е в тригон или четири знака след Близнаци, което е един от най-хармоничните ъгли, когато става въпрос за астрологична съвместимост. Като два суперсоциални въздушни знака, Везните разбират вътрешно от какво се нуждаят Близнаците, за да се чувстват центрирани: умствено стимулиран разговор, свързване с другите и споделяне на идеали. И двата знака са царе на стила и безгрижните романтици. Това съюзяване има едно определение - правилно!


Крехко равновесие: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Везни, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Скорпион - няма шанс

Скорпионът, осмият фиксиран воден знак, е в куинкокс или пет знака след Близнаците, което е неудобен ъгъл, който в най-добрия случай може да доведе до объркване, а в най-лошия - до раздор. Дори когато са влюбени до уши, Близнаците искат да бъдат свободни като птица, докато решителният Скорпион е настроен да ангажира ума, тялото и духа в една връзка. По принцип за тези двамата може да е трудно да намерят общ език по отношение на това как се идентифицират и изразяват емоциите си, така че за да проработи връзката те трябва да заобичат различията си.


Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Стрелец - да, тук противоположностите се привличат

Стрелецът, деветият и променлив огнен знак, е противоположен или шест знака след Близнаците. Обичаме да казваме, че противоположностите се привличат и те го правят, особено когато става въпрос за тази естествено свободолюбива двойка, обичаща приключенията. Но всики от тях има своите различия. И двамата са любители на поглъщането на знания, ученето и натрупването на нови изживявания, Стрелецът е склонен да се настройва суперфилософски, политически, докато Близнаците приемат всичко малко по-леко. Зачитането на уникалните стилове на общуване на другия ще помогне на този съюз да се синхронизира.


SAGa на любовта: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Стрелец, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Козирог - горе-долу

Козирогът, десетият кардинален земен знак, е в куинкокс или пет знака след Близнаците, което означава, че тези два знака всъщност нямат много общо. Козирогът, управляван от повелителя Сатурн и олицетворяван от Козата, символизира границите и структурата, работещи бавно и стабилно нагоре в планината, изкачването на която са решили, че ще им донесе признанието, което заслужават. В сравнение, Близнаците искат да опитат, да видят и да направят всички неща по прищявка, а конкретен план им звучи като дрямка. Но Козирога и Близнацита могат да накарат връзката си да работи, ако са в състояние да прегърнат взаимно гледните си точки и вътрешните си светове.


Тропикът на Козирога: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Козирог, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Водолей - идеално съвпадение

Водолеят, единадесетият фиксиран въздушен знак, е в тригон или четири знака преди Близнаците. Това е една от най-естествените двойки, които можете да си представите, тъй като и двамата са светски, социални и умствено заредени. И все пак, въпреки че споделя цялата тази въздушност с Близнаците, Водоносецът е фиксиран знак във въздушния екипаж, така че е са склонен да "забива петите си" относно начина, по който вижда света, докато Близнаците искат да си запазват правото да променят нещата. Облягайки се на вродената им склонност да бъдат непредубедени и приемането на ексцентричността на другия ще поддържа тази въздушна двойка на една и съща честота.


Stranger in the Alps: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Водолей, знак по знак


Съвместимост на Близнаци и Риби - проблемна двойка

Рибите, дванадесетият променлив воден знак, е в квадратура или три знака преди Близнаците. Тъй като и двамата са променливи - и следователно адаптивни и нерешителни - Рибите и Близнаците може да се борят да вземат решение за всичко, включително за връзката си. Рибите също водят със своето въображение и дълбоко емпатично сърце, докато Близнаците са по-рационални и интелектуално задвижвани, така че направо ще ги удря ток, когато се опитат да се свържат или да говорят чрез чувствата си. Но ако са ангажирани да инвестират в една връзка, това може да бъде изпълнен с любопитство, причудлив съюз.


Просто плувай: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Риби, знак по знак


 

More Astro