Следва

We Love: флирта с живота на Зендая, Ан Хатауей и Bvlgari

На гости на Аня Тейлър-Джой: спокойствие за 3,2 милиона долара в Холивуд Хилс

Никога не бихте предположили, че домът на Аня Тейлър-Джой е точно в средата на Ел Ей

All About Life преди 1 година

Аня Тейлър-Джой току-що купи собствено частно убежище за 3,2 милиона долара. Въпреки че се намира в средата на известните холивудски хълмове, домът Pre-Craftsman е толкова спокоен и личен, колкото може да бъде на това място. Има дебат относно това колко стара е  къщата, но според някои доклади домът е бил една от четирите сходни къщи, построени през 1904 г. от бизнесмен за четирите му дъщери. Ако това е вярно, то това прави мястото едно от най-старите в района.

За разлика от други знаменитости с техните бляскави мега имения, звездата от The Queen’s Gambit е придобила сравнително скромен дом в сравнение с тях. Домът с площ от 214 квадратни метра включва три спални и три бани, като основната спалня открива приказна гледка към изящна градина за почивка и оттам - поглед към града и каньона. Втората спалня има отделен достъп до градината, собствена баня и отделен вход. 

Къщата разполага с витражи, проектирани от емблематичния архитект Франк Лойд Райт, които обграждат входа към помещенията с огромни тавани, облицовани с дървена ламперия. Тази зона е може би любимата ни в къщата. Имитиращата огромна луна лампа на Noguchi виси над пространството, а прозорците на двойния етаж, облицовани с розова бугенвилии, флуидно разделят помещението. Библиотеката на мецанина допълва богатството в интериора и неговия дух. 

Външната зона за забавление е облицована с мозайка от керамични плочки Heath и включва вградена скара за барбекю и голям плувен басейн/гореща вана. Теренът е заобиколен от бамбук и засенчен от евкалипт и плодни дървета, за да създаде спокойствие сред шума и суматохата на Лос Анджелис.

Сред останалите характеристики на дома са наскоро реновираната горскозелена кухня, която се отваря към просторна трапезария, фамилната стая с двойно отворена камина, слънчевата стая/зона за закуска, прашнорозовата стая за гости и прекрасно осветеният офис, който се отваря към градината отвън.

Вижте снимките от новото убежище на актрисата (четете още: Аня Тейлър-Джой в снежнобяла рокля на Dior с ажурна златна яка на премиерата на "Викингът").

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Николай Сердаров, Art Director

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Четвърта...

More All About Life