Следва

Филип Морис Интернешънъл представи обновената си стратегия за устойчиво развитие

We Love: флирта с живота на Зендая, Ан Хатауей и Bvlgari

Ан Хатауей се присъединява към голямото семейство на Bvlgari. 39-годишната носителка на Оскар снима супер приятен късометражен рекламен филм със Зендая.

 

Celebrities преди 1 година

Видеото е озаглавено Unexpected Wonders и е режисирано от Паоло Сорентино. 2.24 минути ще ви вдигнат настроението гарантирано, кадрите са нежни, човешки и безкрайно луксозни. Но и без грамаден сапфир на шията (същият сложи в Кан Наоми Кембъл, припомняме фактите около бижуто), ще признаете, че работота на екипа е прекрасна.  


Make up малки тайни: Зендая се гримира абсолютно сама за Оскарите


Приянка Чопра и Лиза от южнокорейската група Blackpink също имат главни роли в най-новата кампания на марката за луксозни бижута.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.