Следва

Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при

Ваканцията на известните: Бела Хадид и Марк на екзотичен остров

След като изпълни професионалните си ангажименти в рамките на филмовия фестивал в Кан, Бела Хадид се отдаде на наслада.

 

Celebrities преди 1 година

25-годишният модел пътува до тропическия остров Сейнт Бартс с новата си, сравнително, любов, но не успя да финтира папараците.

Известната красавица и 33-годишният арт директор Марк Калман бяха заснети да си разменят нежности, разхлаждайки се край луксозния хотел "Идън Рок". В контекста на лятната нега, Бела е разкошна, с пуснатата коса, многото златни бижута, примамливо синият цвят на плажните й дрехи (четете още: Уличният стил на звездите: черните трико панталони на Бела Хадид и брилянтният им изтъняващ ефект). 

Бела и Марк, които имат връзка от 2020 г., бяха забелязани и на разходки, изследвайки красотите на Франция с приятели. Като заключаваме на мига, че двойката е хубава и видимо много влюбена, се впускаме в логични колебания - синият плажен ансамбъл, състоящ се от плувни шорти, горнище и дълга риза, на Бела ли да си набавим първо или демонстрираната прекрасна комбинация в бяло за летни приключения, формирана от боди/цял бански, бурмуди и маратонски? 

Помагайте в анкетата >>> 

Анкета

Мега колебания относно летните монохромни ансамбли на Бела Хадид, и все пак?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.