Следва

Стил урок на седмицата: Ирина Шейк и черното й на пазар

Дух, не ботокс: прекрасната 76-годишна Хелън Мирън в Кан

Хелън Мирън е прекрасна с младежкия си вид и бодро настроение на червения килим в Кан (фестивалът приключи миналата вечер, като това бе 75-ото му издание).76-годишната актриса се появи на премиерата на "Майка и син" (Un petit frère) в сребърно творение на Dolce&Gabbana и със смела конска опашка. Лицето е набраздено от годините, но грее от любов към живота. 

 

Celebrities преди 1 година

Фина, изправена снага, блестящ тен, чудесен футуристичен грим, смела фризура в чисто бяло. Така формулираме "класата", в случая с мисис Мирън подправена още малко с луксозните бижута на Chopard.

Пред фоторепортерите Хелън се разтанцува по приятния премиерен повод с колегата си Анди Макдауъл (четете още: Анди Макдауъл: "Спрях да си боядисвам косата, защото..." и продуктите, които използва). Обожаваме този дух, обожаваме радостта от живота! Хелън Мирън е живото въплащение на тезата, че човек е на толкова, на колкото се чувства (четете още: Хелън Мирън, 76, прекрасна на наградите SAG). Следователно,76 са новите 36.  

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.