Месечен ХОРОСКОП - Юни 2022

Astro преди 1 година

След откровено ужасните, пълни със суматоха и хаос април и май, всички сме готови за космическо разхлаждане. За щастие, юни е тук и носи точно това! Обикновено сезонът на Близнаците е мътен, но тази година това е космичното облекчение, от което толкова отчаяно се нуждаем. Меркурий завършва своя ретрограден период на 3-ти, връщайки комуникацията обратно в релси, а след това, на 4-ти, Сатурн започва своята ретроградна фаза, което ни позволява да си починем и да поразсъждаваме върху дългосрочни цели.

Нещата са леко бавни до средата на месеца, когато Меркурий отново ще влезе в Близнаци на 13-ти, разпалвайки любопитството ни и увеличавайки издръжливостта в общуването. На 14-ти има Пълнолуние в Стрелец, което носи дива и приключенска нощ, позволяваща да започнем топлите месеци с гръм и трясък.

Лятното слънцестоене пристига на 21-ви, когато Слънцето навлезе в Рак, след това Венера напуска чувствения Телец за остроумните Близнаци на 22-ри, вдъхновявайки ни да потърсим летни "екземпляри", които наистина стимулират ума ни.

Юни завършва с изключително благоприятно Новолуние в Рак, което се свързва както с Венера, така и с Юпитер. Ако някога е имало време да зададем подхранващи и оптимистични намерения, това е то! Само където Нептун става ретрограден в същия ден, поставяйки твърде мечтателен филтър върху някога скучната реалност, но това да ни е проблемът... Месечният хосокоп на View Sofia е надолул, мечтайте смело и честит юни! 

Хороскоп

Още от Astro