Следва

Double Trouble: Меган Фокс или "ангелът" Жозефин Скривер в еднакви рокли

Beauty Starter: Виктория Бекъм, 48, и 10-те й изпитани начина да изглежда така

Надникваме в рутината на мисис Бекъм, защото тя, няма две мнения по въпроса, се справя с годините перфектно. Никой не обича да пораства в смисъла на остаряването, но процесът е лесно овладяем, стига да усвоим някой малки тайни. Ето кои са те в случая с Виктория. 

Celebrities преди 1 година

На 17 април Виктория Бекъм навърши 48 години, което е своеобразна изненада - дамата изглежда адски добре - идеално равна кожа без нито една бръчка, тонизирана фигура, добре поддържана коса . Ясно е, че с нея работят най-добрите козметолози, стилисти, гримьори и фитнес треньори. А най-хубавото е, че г-жа Бекъм щедро споделя всичките си познания за красота в социалните мрежи. А ето и препоръките, които View Sofia сметна, че е важно да вземем под внимание, защото обожаваме добрия пример (четете още: Beauty Starter: старите, но златни тайни за красота на Деми Мур, вече на 59). 

1: Тя редовно ходи на масаж на лицето

Виктория многократно открито е признавала любовта си към масажа на лицето, който й прави козметичката Сара Чапман. Между другото, именно тя помага на младата Бекъм да се отърве от акнето и да върне чувствителната си и проблемна кожа към нормалното. Ето защо не е изненадващо, че звездата редовно посещана специалиста и до днес, като предпочитаната процедура е класическият масаж на лицето, който не само стяга овала, но и премахва подпухналостта .

2: Трайно хидратира кожата

Вики е обсебена от това да поддържа кожата си хидратирана. Това става особено очевидно, ако погледнете в нейната пътна чанта за грим - пълна до ръба с различни мъгли, спрейове, серуми и други силно овлажняващи продукти.

3: Използвайте само естествени продукти за тяло

За да запази кожата си мека, еластична и кадифена, а не суха и реактивна на дразнители, Вики използва натурално масло за тяло, което нанася върху все още влажна кожа веднага след душ.

4: Не забравяйте да си направите маникюр

Да забравите да се запишете за маникюр или да оставите кожичките и ноктите нетретирани - това не може да се случи на Виктория. Тя абсолютно винаги е с добре поддържани ръце и нокти.

5: Oбича пачовете за очи

Г-жа Бекъм никога не забравя не само за кожичките, но и за продуктите за грижа за една от най-тънките и деликатни зони - кожата около очите. Преди всяко събитие или снимки тя винаги „слага“ лепенки за 10 минути, които подготвят кожата й за грим (четете още: Beauty Starter: Клара Лусиани, любимите бюти продукти на едно френско момиче) .

6: Нейният дневен и нощен крем са един и същи овлажнител

Изненадващо, но истина: Victoria не дели продуктите за грижа за лицето на дневни и нощни. Тя използва един продукт, ден след ден и нощ след нощ. Augustinos Bader е луксозната марка, която прави лицето на мадам Бекъм да сияе, на фирмения сайт, американски, разбира се, пазаруваме този и други ексклузивни продукти от бранда, съгласявайки се на много скъпата доставка, едновременно със скъпоценния еликсир.  

7: Подхранва кожата отвън и отвътре

Това изисква различни витамини, като омега-3, които са много важни и необходими, за да може кожата да остане млада и красива възможно най-дълго. Звучи простичко, но работи. 

8: Обича светлинната терапия

Всъщност Виктория има проблемна кожа, която успява да успокои чрез дълга системна грижа. Днес вече притесненията от обриви и зачервявания са забравени. За което има заслуга и LED светлинната терапия, в която Вики Бекъм се кълне.

9: Винаги носете преса за коса със себе си, когато пътувате

Звездата не е срамежлива - дори на летището, докато чака самолета, тя може да вземе пресата и да започне да изправя косата си. Идеята е ясна - прическата да е перфектна при пристигането. В това й помага преносимата преса за коса, виждаме, че предпочитаната марка е Balmain. 

10: Нанася пудра само с мини гъба

В едно от интервютата си Бекъм споделя, че нейният гримьор нанася пудра само там, където е необходимо, например, за да не блести лицето й, а тя прави това сама с помощта на мини блендер за красота за най-точно нанасяне. Благодарение на тази техника дизайнерката винаги изглежда луксозно и няма усещането, че носи козметична шлем на лицето си. 


Анти-ейдж грим: навиците, които да усвоим


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.