Следва

Коментираме: 52-годишната Дженифър Лопес по бански

Синът на Мадона повтори неин тоалет от 90-те

Всеки на тази земя в един или друг момент е заимствал повече или по-малко елементи от стиловите превъплащения на Мадона в годините, но когато децата на поп иконата копират нейните тоалети, това неизменно радва пресaта.

 

Celebrities преди 1 година

Така всички обърнаха внимание на съвместната изява на Мадона и нейния син: певицата пристигна на боксов мач миналия уикенд с черен анцуг, а 16-годишният Дейвид Банда избра червена рокля с V-образно деколте от adidas x Gucci. Тоалетът си младият красавец допълни с бижута от Vivienne Westwood и черни маратонки. 

Ценителите на стила на Мадона веднага разпознаха в този моден избор на Дейвид директен цитат на един от старите, но златни ансамбли на известната му майка. Подобна рокля, пак червена и с подобно деколте, пак Адидас, певицата носи на премиерата на Sleepless в Сиатъл през 1993 г.


Мадона и Джени Шимидзу, 1993 г

Костюмът, в който самата Мадона дойде на боксовата битка, също е от съвместната колекция на adidas, но с друг моден гигант - Balenciaga. Припомняме, че тази колаборация беше представена в Ню Йорк преди седмица.

Дамските тоалети са предпочитани от Дейвид: миналата пролет Мадона публикува видео, на което синът й се разхожда с копринена рокля. Тогава някои фенове коментираха вероятните уклони в личния живот на младия мъж. Певицата не им отговори, но по-късно публикува видео, на което Дейвид се целува с друго момче, така че много въпроси изчезнаха.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.