Следва

Бруталистично минималистичен, домът на Рик Оуенс e еталон за мъжка къща

Коментираме: 52-годишната Дженифър Лопес по бански

Дженифър Лопес "освежи" профила си в Instagram с нови снимки, които привлякоха гигантско внимание, взело формата на стотици коментари. То, няма и как да се удържиш да не си кажеш мнението, де. 

 

Celebrities преди 1 година

52-годишната певица позира по черни бикини и галещо раменете плажно кимоно и моментално събра почти три милиона харесвания. Атрактивната звезда очевидно е в пълна лятна готовност - сезонът започва, новият ни живот - и той (четете още: Месечен ХОРОСКОП - Юни 2022).  

Напълно ненуждаещи се от описание, снимките на Джей Ло са точно такива, каквито звезда от нейния ранг би следвало да разпространи в мрежата. Остават нашите коментари, с един от които можете да се идентифицирате и вие, в анкетата. Иначе, женствеността ще спаси света, няма две мнения по въпроса!  


 

Анкета

Снимки като тези не могат да те оставят. Защото?

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.