Следва

Любовта е руса: Ким и Пийт си match-наха косите

20 години по-късно: Уинона Райдър пак е лице на Марк Джейкъбс

Уинона Райдър е звездата на новата рекламна кампания на Марк Джейкъбс

 

Celebrities преди 1 година

Това не е първият път, когато актрисата си сътрудничи с марката: тя бе посланик на неговата линия за красота през 2015 г., но рекламира дрехите и аксесоарите на Джейкъбс преди почти две десетилетия - през 2003 г. именно тя е лицето на пролетната колекция на дизайнера.

Самият Марк Джейкъбс изглежда много доволен от възобновяването на сътрудничеството.

"Моята Уинона", коментира той задкулисното видео, публикувано в официалния акаунт на марката в Instagram.

Рекламната кампания е посветена основно на новата чанта на Marc Jacobs, наречена J Marc и представена в различни цветови вариации. Звездата от Stranger Things носи и някои вдъхновени от 90-те визии за снимките: готик, гръндж, черно, поли от тюл и тежки ботуши на платформа.

Премиерата на кампанията приблизително съвпадна с премиерата на четвъртия сезон на култовия сериал Stranger Things, който се завъртя по Netflix на 27 май. Неслучайно съвпадение, със сигурност, но и че Уинона, на своите 50 години, е интересна като посланик на модна марка, е факт.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.