Следва

Много сладка: 14 пъти, в които Кейт Мидълтън забрави, че е херцогиня

Любовта е руса: Ким и Пийт си match-наха косите

Естествено, че това е съществена новина само доколкото платиненото, студено русо става топ тренд за лято 2022 и доколкото новото е добре забравено старо, защото това решение е точно a la Брад Пит и неговите любови през годините... 

Celebrities преди 1 година

Ако не са с еднаква коса, не ми ги хвали и не ги наричай "гаджета" е положението. Тоест, щом достатъчно се влюбите в някой мъж, беж към фризьорския салон да го боядисате в своя цвят и него. Координираният външен вид се превърна в любимото на всички известни влюбени - MGK и Меган Фокс си направиха съвпадащи татуировки, Кортни Кардашян и Травис Баркър изрисуваха инициалите на своите миниатюри за Met Gala, а сега Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън изрусиха естествено тъмните си коси, за да съответстват един на друг. Разкривайки координираните си прически в стори в Instagram, двойкаta публикува и видео, чието послание е "Любовта е руса". В краткото видео и Ким, и Пит, вече са ярки, платинено руси и облечени в черно, изплезени на камерата и целуващи се.

Ким разтърсва изрусена руса коса от Met Gala насам (тя се боядиса тогава в тон с емблематичната рокля на Мерилин Монро, която облече), а цветът на Пийт е пресен-пресен. Други подобни актове на близост и влюбеност от връзката на К. и П. са: тя се лакира в бебешко розово и на безименния си пръст изписа буквата "Р", а той татуира на гърдите си “my girl is a lawyer”. Явно любовта не е просто руса, тя е всичко, навсякъде и постоянно, стига да може човек да го place-не на тялото си... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.