Следва

Омерзението Христо Петров

За загрявка: обожаваме Елвис-стила на Остин Бътлър

Петъчна доза секс УТРЕ 

Celebrities преди 1 година

В момента всеки в света, който се интересува от миналото, от киното, от величията в музиката, има предвид, че Остън Бътлър ще бъде един от най-важните (и най-добре облечените) мъже в историята, тоталната рок енд рол легенда, Елвис himself. Освен че е супер важно и вълнуващо, това професионално-артистично амплоа на 30-годишния калифорниец, то е и много отговорно. От абсолютна важност е всеки панталон, който той облича, всеки кичур, всяка чупка, стойка и кройка не само във филма, а на червените килими за премиерното турне на Elvis. 

10/10 e оценката ни за момчето и енергийното му представителство - идеален, без дори да се налага да се облича в rhinestone Nudie костюм. Той е минималистичен, фин в детайлите и точно толкова 50s, колкото е редно. Стилистите на Остин са Том Иърбаут и Сандра Амадор, съвършени и професионални в доказването на това, че обикновен ансамбъл все още може да направи голямо изявление и да крещи секспил. Енергията на Елвис е модерно префасонирана и предадена през склонността на певеца към елегантни костюми и ризи с големи яки. На прожекцията на Elvis в Лондон актьорът носи остър бял блейзър Alexander McQueen, съчетан с бял оребрен потник и черни панталони, тънка златна верижка и черни ботуши с кубински ток.


Всичко, което знаем за биографичния филм за Елвис Пресли с Остин Бътлър и Том Ханкс


Някои от най-добрите образи на актьора са от филмовия фестивал в Кан (когато ни се и доцелува, гледайки Остин и любимата Кая). На фото разговора за филма, например, той носи бяла риза с голяма яка и черни панталони с висока талия от The Row. Някой да каже, че не е шик... Отново всичко опира плътно до малките детайли - очила Wayfarer и малък часовник Cartier с кафява кожена каишка. За премиерата на филма в Кан - двуреден смокинг Celine с черна папийонка, заострени лачени обувки и лилава цветна брошка за необходимото количество поп.

Просто ни идва едно голямо Евала! за Остин и стилистите му, които, без издънки, без излишъци, достатъчно почитателно и небезинтересно правят това, което трябва да се направи... Естествено, че утрешната ни Петъчна доза секс е той, а сега - 5-те топ Red Carpet изяви на г-н Новия Елвис, за загрявка...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.