Следва

Кейт в Маккуин - няма какво да добавим

"Страданията на младия Луи": как малкият принц стана меме след юбилея на кралица Елизабет II

Докато светът гледаше церемонията Trooping the Color на платинения юбилей на кралица Елизабет II, много очи бяха привлечени от малкия принц Луи.

 

Celebrities преди 1 година

4-годишният син на херцогиня Катрин и принц Уилям се превърна в хит в социалните мрежи с гримаси и сладки разговори с кралицата на балкона на Бъкингамския дворец. Момченцето първо беше снимано да пристига с каретата, заедно с брат си Джордж и сестра си Шарлот, след което отново привлече вниманието, докато гледаше как самолетите прелитат (четете още: Кейт в Маккуин - няма какво да добавим).

Първоначало 4-годишното дете приветливо махаше на събралата се публика от балкона на двореца, но радостта му се изпари в момента, в който шумните звуци на парада го накараха да запуши ушите си с ръце. След това Луи демонстрира целия наличен спектър от емоции, с което позабавлява не само зрителите и членовете на семейството си, но и ползвателите на социалните мрежи по целия свят. Снимките на принца вече се превърнаха в мемета. Феновете ги качват в мрежата с надписи: "Кой принц Луи си днес?" и "Страданията на младия Луи". Някои хора изразиха съчувствие: "Колко добре те разбираме, Луи". Впрочем, малкият принц ще трябва да се запаси с търпение, тържествата продължават още три дни. 

Иначе, един мил стилов факт: Луи носи дрехи, много подобни на тези, носени от баща му, принц Уилям, на церемонията Trooping the Color през 1985 г., когато е горе-долу толкова голям (четете още: Новата Принцеса на сърцата: Шарлот, приказна, елегантна и сладка, и какво носи). 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.