Следва

WIN IT: 720 страници Орхан Памук, "Чумни нощи"

Кейт в Маккуин - няма какво да добавим

Кралица Елизабет II, съвременната жена-чудо, стана първият британски монарх, заемал трона цели 70 години.

 

Celebrities преди 1 година

За да бъде отпразнувано това наистина невероятно като време и случки царуване, от няколко дни в Лондон текат специално организирани събития.

Пред Бъкингамския дворец, например, вчера се състоя церемонията Trooping the Color, на която присъства цялото кралско семейство (четете още: Тоалет от символи: Кейт Мидълтън на Уимбълдън и бижутата в чест на Даяна, Джордж, Шарлот и Луис).

Херцогиня Катрин и принц Уилям с трите си деца наблюдаваха от балкона на двореца тържествения спектакъл на Кралските военновъздушни сили.

40-годишната херцогиня на Кеймбридж, отново прецизна в облеклото си и много, много изискана, облече по повода манто-рокля от Alexander McQueen, комбинирано с ефектна шапка и обеци и колие със сапфири, наследство от принцеса Даяна. Тя пристигна на тържеството с карета, придружена от трите си деца и херцогинята на Корнуол, съпруга на принц Чарлз - Камила. Красива кралска гледка по красив повод, удоволствие е да наблюдаваме, включително в детайл - прическа, грим, изражение, жестове, настроения сред детската чета, тяхното облекло, всичко (четете още: Херцогиня Катрин и Том Круз, красива гледка, джентълменски маниери).  

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.