Следва

IAB Bulgaria с нов член на Управителния съвет

WIN IT: 720 страници Орхан Памук, "Чумни нощи"

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

"Когато сами се изправяме пред катаклизъм като коронавируса или нещо по-страшно - чумата, ние се променяме, научаваме преди всичко колко хубав е животът, колко е хубаво да си жив. Затова исках да напиша роман за чумата, защото смъртта ни учи колко е прекрасен животът.”

Животът е прекрасен. Тази книга, освен сензация, събитие, блян, потрес, красота и съкровище, е Живот, прекрасен. Орхан Памук е, от първото зърване на словото му до момента, в който новият му роман "Чумни нощи" е в скута ни, един от най-важните за нас словостроители на събития, места, пейзажи, характери, емоции, болка, страст, история, смисли, знание, удоволствие, затова сега си причиняваме охотата да прочетем с любов новия му роман - и да го подарим на един от вас. 

Красивото, перфектно лягащо в ръцете издание на книгата е на изд. Еднорог, превод на Ивайло Хранов, 720 страници и омайна корица, рисувана от самия Орхан Памук... Участвайте, отбелязвайки в коментар трима души, с които бихте си я чели на ухо, близки, лятно потопени в прекрасността на живота. 

Победителя обявяваме на 8 юни 2022 г., сряда! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.