Следва

Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата

IAB Bulgaria с нов член на Управителния съвет

Общото събрание на най-голямата професионална организация на дигиталния бизнес в България - IAB Bulgaria избра нов член на Управителния съвет. Горди сме да съобщим, че това е нашият изпълнителен директор Юлия Константинова.   

All About Life преди 1 година

На 31 май 2022 г. се проведе извънредно Общо събрание на Управителния съвет, на което най-голямото сдружение на медии, агенции, рекламодатели и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес в България - "Интерактив Адвъртайзинг Бюро България“ (IAB Bulgaria) прие нов член в състава на Управителния си съвет.  В УС на сдружението влезе Юлия Константинова, избрана след анонимното гласуване на всички членове. Към момента госпожа Константинова е член и на Комисията за етични въпроси и добри практики на IAB Bulgaria, а в УС Юлия Константинова влиза на мястото на представителя на БТВ Медиа Груп ЕАД. Дружеството, заедно с Нетинфо, Investor Media Group и OLX Group България, обяви намерението си да се оттегли от IAB Bulgaria. Компаниите, които притежават популярни медийни, развлекателни и комерсиални сайтове на българския пазар, остават  ангажирани с най-важните проекти и инициативи на IAB Bulgaria, а именно:

• Развиване на талантите в областта на интерактивния маркетинг и медиите;
• Популяризирането на добрите практики на пазара;
• Поставянето на пазарните играчи на равностойно игрово поле, базирано на етични правила и данни;
• Ефективна работа с регулаторните органи на национално и местно равнище.

Единодушно общото събрание на IAB Bulgaria подкрепи промени в своя устав и прие годишния финансов отчет на сдружението. Бяха отбелязани положителните резултати в сравнение с данните за предходната година. Председател на общото събрание беше Христо Христов, а Милена Гонева - секретар и преброител на гласовете.

Пожелаваме успех на нашия издател, на всички нейни колеги в Управителния съвет, на голямата, сплотена, работеща и ангажирана общност на дигиталния бизнес у нас. Добрите стандарти в тази насока са от изключителна важност за цялото ни общество.   

More from View Sofia

Дигитални граници: Изкуството да блокираш някого онлайн

Health преди 2 години

Тъй като границите между нашето онлайн и офлайн Аз се размиват и нашият киберживот продължава по стръмното си изкачване към вездесъщност, днес говорим с експерти, за да научим защо изграждането на дигитални граници е важно и как да го правим здравословно, ефективно и без да навредим на междуличностните отношения  

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.