Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.06 - 12.06

Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата

Днес в катедралата Свети Павел в Лондон се отслужва църковна служба в чест на юбилея на кралица Елизабет, присъстват и Кейт, и Меган, double trouble!

Celebrities преди 1 година

Едната - в цвят лимон, другата - в тотално бяло; това е първият път, в който кралското семейство се събира в почти пълен състав, откакто Меган и Хари се отказаха от титлите си - почти, защото самата кралица, за жалост, не присъства на церемонията, след като вчера почувства здравословен дискомфорт. Емоцията, която долавяме, е позитивна и спокойна, а и никой не би си позволил обратното на повод като 70 години управление на английската кралица, но стилово има повече какво да си кажем.

1. Катрин Мидълтън - вчера херцогинята облече завинаги любимия си Alexander McQueen на парадното шествие; днес - Emilia Wickstead, изключителна "плоска шапка", велурени обувки на ток и блед клъч. Гримът, прическата и бижутата - традиционно за дамата, фини до крайност. 

2. Меган Маркъл - една дума: Dior. Обезателно по-секси от Кейт, но за сметка на финеса и елегантността, също страхотно красива. Всичко на всичко имаме периферната шапка, божествените остри обувки, ръкавици, без които тоалетът нямаше да е същият, опушено око и закачливи (съвсем в рамките на етикета) обеци. 

Дайте глас в анкетата - коя от двете u like more?

Анкета

Меган в бяло/ Кейт в жълто?

More Celebrities