Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.06 - 12.06

Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата

Днес в катедралата Свети Павел в Лондон се отслужва църковна служба в чест на юбилея на кралица Елизабет, присъстват и Кейт, и Меган, double trouble!

Celebrities преди 1 година

Едната - в цвят лимон, другата - в тотално бяло; това е първият път, в който кралското семейство се събира в почти пълен състав, откакто Меган и Хари се отказаха от титлите си - почти, защото самата кралица, за жалост, не присъства на церемонията, след като вчера почувства здравословен дискомфорт. Емоцията, която долавяме, е позитивна и спокойна, а и никой не би си позволил обратното на повод като 70 години управление на английската кралица, но стилово има повече какво да си кажем.

1. Катрин Мидълтън - вчера херцогинята облече завинаги любимия си Alexander McQueen на парадното шествие; днес - Emilia Wickstead, изключителна "плоска шапка", велурени обувки на ток и блед клъч. Гримът, прическата и бижутата - традиционно за дамата, фини до крайност. 

2. Меган Маркъл - една дума: Dior. Обезателно по-секси от Кейт, но за сметка на финеса и елегантността, също страхотно красива. Всичко на всичко имаме периферната шапка, божествените остри обувки, ръкавици, без които тоалетът нямаше да е същият, опушено око и закачливи (съвсем в рамките на етикета) обеци. 

Дайте глас в анкетата - коя от двете u like more?

Анкета

Меган в бяло/ Кейт в жълто?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.