Седмичен ХОРОСКОП - 06.06 - 12.06

Astro преди 1 година

Въпреки че Луната "се пълни", няма нищо интересно откъм планетарни движения през по-голямата част от тази седмица. Това ще донесе необходимото спокойствие между бурите, но е доста вероятно и насъбралото се претоварването от последните няколко седмици най-накрая да ни удари... Така или иначе, нито за момент не забравяйте да сте нежни към себе си.

Нещата се пораздвиждат чак в петък, когато планетата на комуникацията, Меркурий, прави опозиция на Плутон. Това е третият и последен път, в който този аспект - който има тенденция да разкрива тайни - се случва до точност през последните няколко месеца. Спомнете си за 28 април и 25 май - какви разговори и разкрития имахте тогава и как същите теми се появяват сега?

След това, в събота, Венера прави годишната си връзка с радикалния Уран - аспект, който се намира в картата на Майли Сайръс, така че най-спокойно можем да го наречем wrecking ball. Тази небесна конфигурация изважда от зоната на комфорт, вдъхновявайки необичайни взаимоотношения и иновативни начини за забавление. Уикендът ще е много интересен, но не по начина, по който очаквате! 

Хороскоп

Още от Astro