Следва

Новата Принцеса на сърцата: Шарлот, приказна, елегантна и сладка, и какво носи

Ким Кардашян за цената на нещата: „Готова съм на всичко в името на младостта"

Ким Кардашян участва във фотосесия за The New York Times и даде интервю за изданието, в което разказа за новата си линия за грижа за кожата SKKN by Kim и какво е готова да направи за външния си вид.

Celebrities преди 1 година

41-годишната риалити звезда споделя, че, за да изглежда кожата й добре, е готова на всякакви жертви:

Готова съм да опитам всичко. Ако ми кажеш, че трябва да ям ужасни неща всеки ден, за да изглеждам по-млада, бих го направила.


Опушеното око на Ким и другите beauty трикове от KUWTK


Според нея тази гледна точка всъщност поддържат много жени (четете още: 7 стъпки в грижата за устните, които вероятно са ви убегнали).

Толкова много хора се опитват да си внушат, че не им пука как изглеждат. Аз не се държа така, сякаш ми е лесно или всичко идва естествено. Процедури за лице, включително стволови клетки, лазери - всичко това е работа, разказа звездата (четете още: Минус 7 за Met Gala - Ким свалила килограмите с костюм за сауна. Вярно ли е и какво знаем за ефектите на това пособие).

Преди време Ким, която от вчера е най-богатата жена от шоубизнеса в света, вече бе обект на засилен интерес поради необичайни процедури за красота, които е склонна да пробва: в един от епизодите на риалити шоу за тяхното семейство, което излезе през 2013 г.. Тя си направи „вампирска маска“, като за целта й беше взета кръвна плазма, която след това, обогатена с тромбоцити, чрез микродермабразио й бе нанесена под формата на "кървава" маска на лицето. Тази процедура се оказа заместител на плазмолифтинга, който Ким не може да направи по онова време, защото е бременна (четете още: Плазмолифтинг на венците: какво представлява процедурата и защо е необходима).

Много от феновете й няма да могат да си позволят новата линия за грижа от Ким, но тя самата не се притеснява за това: Кардашян каза, че за продуктите й са използвани скъпи съставки. И така, серум с хиалуронова киселина струва $90 (165 лева), нощното масло за кожа - $95 (175 лева). Комплектът продукти SKKN, който включва почистващ препарат, тоник, ексфолиант, серум с хиалуронова киселина, серум с витамин С, крем за лице, крем за очи, маслени капки и нощно масло, ще струва общо $630 (1 150 лева) и ще може да бъде купен след малко по-малко от 4 денонощия - вижте брояча на фирмения сайт. 

Ким доказа желанието си да направи всякакви жертви в името на красотата съвсем наскоро - за да облече рокля на Мерилин Монро на Met Gala, тя свали 7 кг за три седмици с помощта на строга диета и изтощителни тренировки. След това мнозина я осъдиха – например Лили Рейнхарт каза , че Ким дава лош пример на феновете си. Друг е въпросът, че заваляха критики относно повредата на историческата дреха, оказа се, че въпреки диетата и усилията, Ким е върнала роклята на Мерилин в музея с разтеглена закопчалка. 

Самата Ким обаче не вижда нищо лошо в неистовите усилия да се поддържаш млад и перфектен - в интервюто тя заявява, че това й е работата.

За мен беше като: „Добре, Крисчън Бейл може да го направи за филмова роля и това е приемливо“. Дори Рене Зелуегър напълня за ролята. За мен е същото. Аз не казах: „Здравейте на всички, защо не отслабнете за кратък период от време?“, но самата аз го направих. 

Тя допълни, че положението й напомня задълженията на боксьор, който трябва да отслабне  ударно преди важен двубой.

Не съм направила нищо нездравословно, допълва Ким. За мен беше важно да постигна тази цел

Въпреки всички усилия, звездата все пак не успя да закопчае роклята до край, което не й попречи да излезе на червения килим в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк: тя просто добави кожена пелерина към роклята (четете още: Ким Кардашян облече поредна рокля на Мерилин Монро. тази, в която актрисата получава Златен глобус).

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.