Следва

White Editor's Choice: City Edition с Watch GT 3 Pro

Хубавото ново гадже на Деми Мур с нея на тенис мач

Деми Мур присъства на финала на Откритото първенство на Франция в Париж вчера, неделя, придружена от шеф-готвача и ресторантьор Даниел Хам, с когото излиза от няколко месеца.

 

Love преди 1 година

С новата си поява на публично място двойката единствено затвърди слуховете: на трибуните Деми и Даниел се държаха спокойно, прегръщаха се, хванати за ръце и дори се целунаха няколко пъти. 

Двойката все още не е направила официални изявления за връзката си, но репортерите отдавна си направиха изводите, едновременно налагайки ни ги. Но то е и очевидно - имаме нова звездна двойка на хоризонта и това е прекрасно.

За пръв път романът на актрисата и собственика на ресторант Eleven Madison Park бе предмет на обсъждане през март тази година. Тогава информацията, позовавайки се на близък до двойката, беше споделена от изданието Page Six.

Те са в страстна връзка. Даниел работи усилено в ресторанта си, но все пак намират време за романтични вечери, каза тогава източникът. 

Новината за тайната връзка идва само дни, след като бившият съпруг на Деми - Брус Уилис обяви, че се отказва от актьорството, след като е диагностициран с афазия (състояние, причинено от увреждане на мозъка, което засяга способността да се говори, пише и разбира език).


Истории от живота: трагичният път на Деми Мур


Двойката, която, признаваме, изглежда изключително хармонично, вече доста пъти е виждана заедно - те присъстваха на шоуто на Chloe като част от Седмицата на модата в Париж в началото на март (макар че тогава Деми и Даниел не показаха чувствата си публично).

Малка пикантна подробност, за която не знаем дали е участвала в сватосването: в ресторанта на любимия на мисис Мур - Eleven Madison Park, не се сервира месо, а холивудската звезда спазва строга веганска диета (четете още: Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице).


Мария Шарапова, Даниел Хам, Гугу Мбата-Рау и Деми Мур на ревюто в Париж

Даниел Хам е роден в Швейцария и е с 13 години по-млад от 59-годишната Деми Мур. 46-годишният предприемач е успял да превърне ресторанта си в прочуто място сред гурме ценителите от цял свят. Eleven Madison Park е оценен с пет звезди от The New York Times, а през 2017 г. ресторантът се класира на първо място в 50-те най-добри ресторанта в света. За личния живот на ресторантьора се знае сравнително по-малко, отколкото за професионалните му постижения. Последното нещо, което излезе в пресата: през 2019 г. Даниел се среща известно време с вдовицата на милиардера Стив Джобс, Лорън Пауъл Джобс.

Последният официален партньор на Мур, припомняме, беше Аштън Къчър, за когото тя се омъжи през 2005 г. През 2011 г. стана известно, че са решили да се разделят, а през 2013 г. разводът бе финализиран. Днес Аштън е щастливо женен за американската актриса с украински корени Мила Кунис.  

More Love