Следва

Обичта на известните: Хейли и Джъстин, sexiest couple alive

5 факта за Чарлби Дийн, звездата от най-заслужилия филм в Кан и любимка на дизайнерите

Какво е добре да знаем за красавицата от Южна Африка

Celebrities преди 1 година

В света на киното филмовият фестивал в Кан определя дневния ред за следващата година и посочва филмите и имената, за които ще говорим в близко бъдеще. В света на модата, Кан също е шоу: произвежда нови герои и бъдещи суперзвезди. Този май определено бяхме запленени от Чарлби Дийн, 32-годишна актриса от Южна Африка, която изигра главната роля във фестивалния триумфатор - филмът на Рубен Остлунд "Триъгълника на тъгата", който грабна "златна палма". Следват фактите за момичето с нетрадиционно име, на което, според всички, предстои световна слава >>> 

Тя започва кариерата си на модел на 6-годишна възраст

Чарлби е родена и израснала в Кейптаун. Кариерата й започва с моделство на много ранна възраст: На 6 годинки, момичето вече снима каталози, а на 12 подписва първия си договор с агенция Alfa Model Management (по-късно потребителите на социалните медии обвиниха ръководството й в забавяне плащания и дори постави компанията в неофициалния черен списък на индустрията). На 14-годишна възраст на хубавицата се налага да мине на индивидуално обучение поради честите работни пътувания - Чарлби непрекъснато пътува между Япония, Великобритания и САЩ.

Неин партньор в първия й филм е Трой Сиван

През 2010 г. Чарлби получава първата си роля във филмовата адаптация на мега-популярния роман "Малек" от южноафриканския писател Джон Ван Де Руйт. Трой Сиван, известен музикант и видеоблогър, изиграва главната роля - на нещастно момче на име Малек, което е преместено в частно училище-интернат за момчета. Красавицата Чарлби става първата му любов на екрана, а по-късно се връща към героинята си Аманда във втората част на филма.

Пробивът идва с адаптация на комикс.

През 2018 г. излезе поредицата "Черната мълния" за едноименния герой на комиксите на DC. И тук Чарлби получи второстепенна роля, но момичето се справя толкова добре, че красивият и смъртоносен наемник Сионид в нейното изпълнение пленява публиката. Сериалът се излъчва по The CW до 2021 г.


На премиерата на "Триъгълник на тъгата" на Рубен Остлунд в Кан, май 2022 г.

Смело сменя жанрове

Още докато работи в "Черната мълния", Чарлби обяви, че ще участва в шведския Östlund заедно с Уди Харелсън. В тази язвителна сатира за живота на неприлично богата група милиардери, както и няколко модела (един от тях се играе от Чарлби) се озовават на пустинен остров след катастрофа с яхта. Нито един от тях не е подходящ за тежък физически труд и нещата ескалират... 

Обожават я дизайнери и модни редактори

През последните години 32-годишната Водолейка участва в дузина филми и телевизионни предавания, но ангажиментите й като модел все още остават основният й бизнес. Дългите години упорита работа й осигуряват множество корици и огромен интерес от страна на луксозните марки. За първата си благотворителна вечер amfAR Чарлби беше облечена от своя приятел, роденият в Ливан американски дизайнер Ели Мизрахи, чиито тоалети носят Тина Кунаки, Кара Делевин и Ирина Шейк (четете още: Тържествена черна рокля: 10 топмодела в черно на бала amfAR в Кан). За премиерата на „Триъгълникът на тъгата“ стилистката на Чарлби, Ема Морисън, осигури на "подопечната" си красавица бледорозова рокля на Dior, напомняща прочутата визия от Оскарите на Гуинет Полтроу, а малко по-рано - снежнобял тоалет на Valentino с дълбоко деколте . Между другото, сред клиентите на талантливата естетка Морисън са Емили Ратайковски и Маги Гиленхол, така че сме сигурни, че изгряващата звезда е в добри ръце. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.