Следва

Митко Бербатов написа коментар в блога си по повод лошите писания по негов адрес

Николета Лозанова ще съди бг сайт, нарочил я за елитна компаньонка

В началото на седмицата в публичното пространство се разрази скандал, свързан с една от най-нашумелите родни...

Лица преди 14 години

В началото на седмицата в публичното пространство се разрази скандал, свързан с една от най-нашумелите родни красавици Николета Лозанова.

В български новинарски сайт беше разпространена информация, че моделът фигурира в каталог на английска фирма за скъпо платени компаньонки.

Бяха публикувани и снимки от интернет страницата на въпросната фирма, на които под името Мия ясно се виждаха прелестите на Лозанова, както и тарифите за няколко часа, прекарани с нея.

„Вече съм се консултирала с адвоката си и той ще предприеме съответните действия срещу българския сайт”, разкри в ефира на „Точно така” Николета.

Тя се е обърнала и към Министерството на външните работи, от където е получила документ, удостоверяващ, че никога не е била в Лондон.

Снимките й са били премахнати от страницата на английската фирма веднага след като е било изпратено писмо до седалището й. „За мен е ясно, че който плаща –той поръчва музиката. Основният спонсор на този новинарски сайт има отрицателно отношение към мен и затова се изписаха тези глупости”, каза още Лозанова, но не пожела да разкрие името на въпросния спонсор.

Тя е сигурна, че са си направили реклама за нейна сметка, тъй като посещаемостта на интернет изданието се е покачила неимоверно след публикуването на информацията за нея.

Моделката обяви, че не обръща голямо внимание на случилото се, но е решила да проговори в „Точно така” заради семейството си, което е разстроено от скандала.

Журналистът и главен редактор на мъжкото списание FHM Георги Неделчев също беше в шоуто, за да подкрепи Николета. „Това не е журналистическо разследване, а най-обикновено разпространение на невярна информация”, каза той пред Орлин.

Според него в световен мащаб много често се случва копирани от мрежата снимки на красиви и известни жени да бъдат публикувани в сайтове, предлагащи сексуални услуги. „Публична тайна е, че модните агенции предлагат същите платени удоволствия чрез своите официални интернет страници, които са замаскирани каталози”, хвърли ръкавицата Неделчев.

По телефона в „Точно така” се включи и Венета Харизанова, чието име беше замесено в същия случай. Тя ще бъде гост в шоуто утре, за да разкаже кой стои зад българския сайт, раздухал скандала и какви действия ще предприеме, за да се защити от нападките.

„Точно така” се излъчва от понеделник до петък в 17:30 ч. само по PRO.BG и онлайн на www.tochnotaka.probg.bg/live
 

More Лица