Следва

Цветна и от плат

Най-добрите книги за мода, които можеш да откриеш на родния пазар

И без да си имаме библиотека като тази на Central Saint Martins College of Art&Design можем да получим...

All fashion преди 14 години

Направи си подарък точно днес. Или на някого, когото познаваш добре.

Не заради осмия март и нуждата ти да го отпразнуваш, а заради това, че можеш да изравниш ритъма си с този на модата именно в най-горещото време за подобен реванш - Седмиците на модата в световните модни столици.

И без да си имаме библиотека като тази на Central Saint Martins College of Art&Design можем да получим информация от извора, само ако знаем къде точно да търсим.

Затова се постарахме да ти подготвим една селекция от модни книги, които всеки би се радвал да има на рафта си.



Готина са, защото всеки път щом ги отвориш попадаш на различна страница, често имат интересна и любопитна информация, и страхотни илюстрации. Да, не са художествена литература, по скоро албуми, но изглеждат страхотно на рафтовете вкъщи и са идеални за подарък на всеки, който поне малко се интересува от мода или изкуство.

Подбрахме ти тези от книжарница Booktrading на ул. Граф Игнатиев, 50.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.