Следва

Ванеса Хъджинс в неотразимо синьо и останалите ефектни гости на MTV Movie & TV Awards 2022

АНКЕТА: Коя зодия не понасяте?

Да не ви е в къщата, в полезрението, да не дишате един въздух с нея, не я пожелавате никому - коя е тази зодия?

Astro преди 1 година

Вторник е, обяд, задушен, леко мрачен, времето е като спряло, което приветства вяли (в най-хубав и продуктивен смисъл) разсъждания и разговори в Редакцията. Надвесени над уханни порции паста, започваме да разсъждаваме по въпрос, стар като историята - Коя е най-непоносимата зодия?

- Овен, просто не мога да търпя Овен.
- Аз нямам нищо против Овните. Александра Грант, в която Киану Рийвс е толкова влюбен, както днес си потвърдихме за стотен път, изглежда страхотен човек - и е Овен.
- И аз нямам против Овните, просто не ги понасям.
- Не, знаете ли кое е най-лошото - Везни, това желание за безконфликтност и никакви конфронтации на всяка цена може да убие всичко смислено в един характер...
- Абе, хора, вие Скорпиони виждали ли сте...  

Само да добиете представа за разговора и неразрешимостта му. Естествено, отговорите са супер субективни по най-малко две причини 1) личната натална карта на всеки и съотвените подходящи за нея зодиакални знаци и 2) минал опит и преживявания, разбира се, всеки си има в живота поне един човек зодия Х, който го е убедила тотално, че всички под този знак не стават... Дайте своя отговор на въпроса в анкетата ни! Ако ви идва да кажете, че "Зодиите нищо не значат и астрологията е глупост", чувствайте се свободни да подминете, а, че "Зодията е само върхът на айсберга и винаги, ако "съдим", трябва да съдим, имайки пред себе си цялата натална карта", да, съгласни сме, поздравления за познанията ви! В анкетата долу питаме кой архетип от астрологичната наука е най-неприятен, нетърпим, несъвпадащ с идеите ви за нормален, или хайде, поне симпатичен човек. Събираме гласове седмица време и следващия вторник, 14 юни 2022 г., точно по Пълнолуние, обявяваме кой, за радост на едни и за нещастие на други, е най-непоносимият знак от зодиака - с подробости защо е такъв, как да се подобрим, ако сме него, и как да се справяме, ако наоколо ни е той постоянно. 

Анкета

Коя зодия не понасяте?

More Astro