Следва

Лилавата Маймуна на гениалния Джеф Кунс се продава на търг за Украйна, начална цена минимум 7 милиона

Лятно кино: тези 5 нови филма в Netflix

"Лятната“ програма на Netflix винаги е специална, през лятото излизат много романтични комедии и блокбъстъри, по традиция на платформаа. Сред летните новости тази година изброяваме топ 5: документалния филм за Дженифър Лопес, прекрасна любовна история в тоскански пейзаж, драма за геноцида и истинското женско приятелство в Руанда. 

Movies & TV преди 1 година

Senior Year

Какво лято без американски комедии за абитуриентските балове?... Събитията в комедията обаче се развиват някак неочаквано, което прави филма нетъп и плосък. Страхотната Ребел Уилсън като класически и добър стендъп комик играе мажоретка, която изпада в кома поради лош трик... в продължение на 20 години! Тя се събужда, когато не е на 17, а на 37 години - но все пак иска да изпълни тийнейджърската си мечта: да стане кралица на бала. Ще успее ли след 20 години? Ще видим, защото я харесваме и в предишни роли като "Измамници“ и Pitch Perfect.

Halftime: Jennifer Lopez

Талантливата певица и успешна бизнесдама, любяща майка и щастлива изгора на Бен Афлек - 50-годишната Дженифър Лопес според Netflix е перфектната жена, супергероиня колкото герой на Marvel. Но всъщност зад идеалния живот стои ежедневната упорита работа, както и много съмнения и много тревогите. Какво означава да си Дженифър Лопес, ще разкаже документалният филм "Дженифър Лопес: Halftime", посветен на 50-годишнината на суперзвездата. Филмът документира живота на звездата през годината в навечерието на 50-ия й рожден ден, в която тя направи голямо турне, а във филма споделя, че за нея е много важно да отпразнува 50-ия си рожден ден с концертно турне. "Много важно е една жена да направи това - да уведоми и увери хората, че не можеш да отписваш жените в даден момент от живота им“, казва тя. "Ставаме все по-добри и по-добри, ако сме отворени за развитие и правите опити за растеж.“


Джулия Гарнър ще бъде Мадона - баш правилният кастинг


The Man From Toronto

Прекрасният актьор Уули Гарелсън играе жесток убиец в тази комедия. Случва се така, че той случайно наема апартамент заедно с не особено успешен предприемач (Кевин Харт). Те трябва да се обединят, защото само заедно могат да оцелеят... Режисьор на филма е Патрик Хюз, който направи страхотния The Killer Keeper.

Trees of Peace

Руанда. 1994 г. Апогеят на кървавия геноцид, който убива между 500 000 до 1 100 000 души. Според сюжета четири много различни жени се крият от жандармерите в мазето на една от къщите на героините - и разказват историята на живота си. "Нека изчакаме. ООН е тук. Те ще ни спасят. Трябва да изчакаме." Но, за съжаление, жените трябва да прекарат много месеци в мазето, за да оцелеят - и в крайна сметка да се сближат една с друга. Според сценариста и режисьор Алана Браун филмът "Дърветата на мира" е вдъхновен от различни реални истории на жени, страдали много през 1994 г. по време на геноцида в Руанда.

Toscana 

Успешен датски готвач пътува до Тоскана, за да продаде бизнеса на баща си. В слънчева Италия умореният и ядосан мъж, който отдавна е забравил какво означава да обичаш, среща София, своя приятелка от детството, която променя подхода си не само към работата, но и към живота. Слънчев, красив, сладък филм за любовта в Италия - идеален летен филм за тези, които искат да се отпуснат, разведрят, разсеят, замечтаят...


Четете още: Netflix пусна трейлъра на документалния филм за Мерилин Монро


 

More Movies & TV