Следва

3 въпроса, които незабавно ще определят дали връзката ви има бъдеще

We Love: будоарно розовата коприна на Джесика Частейн

Награди за най-добра рокля Тони 2022

 

Celebrities преди 1 година

Джесика Частейн беше почетен гост на червения (всъщност сив) килим на юбилейните награди Тони (театралните отличия на САЩ с оригинално име Награди "Антоанет Пери", по-известни като Тони). Наградите за постижения на Бродуей в Ню Йорк се присъждат за 75-ти път тази година. 

Пред обективите на фотографите прелестната мисис Частейн се появи във вечерна рокля от розова коприна, с оригинална драперия и шлейф, подчертано деколте и кокетно спуснати презрамки. Трудно е да разпознаете екстравагантния стил на Gucci в тази класическа и елегантна визия. Определено един от най-добрите тоалети за вечерта.

Особено изненадващо е да видите розовия нюанс ала "Мерилин Монро" върху огненочервената красавица Частейн, която обикновено предпочита изумрудени, сини и черни нюанси при вечерното си обличане (четете още: Годината на Джесика Частейн - защо ли провиждаме един Оскар за "Очите на Тами Фей")

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.