Следва

Тя е, но от тъмната страна: Чарлийз Терон смени цвета

Хайди в реклама на бански и сърцето пропуска удар

Не жена, а струна 

Celebrities преди 1 година

На 49 години известната германка Хайди Клум може да се похвали със стройна и тонизирана, в смисъл на изключително стройна и феноменално тонизирана, фигура. Звездата все още е доста търсена в моделския бизнес, в който стои съвсем наравно с драстично по-младите си и не по-малко известни колеги.

Сега Клум е лице и тяло на новата resort (курортна) колекция на марката Dundas. Моделът сподели чисто новите кадри в социалните си мрежи, демонстрирайки няколко модерни, атрактивни, секси плажни визии.

Новата колекция на марката включва няколко стила с връзки, прорези и водопад от детайли.  Клум позира по бански, съблазнителни рокли и гащеризони. И обезателно на токчета.

Пикантните тоалети подчертават прекрасното тяло на Хайди, което бе изкоментирано няколкостотин пъти от многобройните й фенове.

„Икона на 90-те, икона на 2020-те“, „Изглеждаш невероятно“, „Невероятна красота“, „Какви крака!“, сипят се откровения в мрежата.

Поддържането на форма при мисис Клум става чрез много активен начин на живот - моделът плува редовно, обича да скача на батут, обожава хула хуп. Освен това отглежда четири деца (четете още: Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето).

В същото време Хайди не се придържа към строги диети, както правеше в пика на кариерата си. Сега звездата просто избира здравословна храна и живее в хармония със себе си (четете още: Хайди Клум, Тайра Бенкс, Кандис Суейнпол и Алесандра Амброзио в рекламата на Skims).

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.