Следва

Селена Гомес в син костюм Zara на сватбата на Бритни Спиърс

Moment of Truth: Пълнолунието в Стрелец днес, общо и знак по знак

Луната е твърде силна, за да я игнорираме 

Astro преди 1 година

Като променлив огнен знак, Стрелецът е приключенски настроен, пълен с жажда за живот и яростен защитник на истината и справедливостта. Благодарение на своя управител Юпитер, планетата на изобилието, късмета, щастието, деветият знак на зодиака се свързва с това да пораснем, да се върнем към корените, така че що се отнася до Стрелеца, за него повече почти винаги значи по-добре. Тази експанзивна, нефилтрирана, вълнуваща атмосфера задава тона на Пълнолунието през този месец, днес!

Тази жива, романтична и изобилна огнена луна е вашата възможност да излекувате душата си, да вземете позиция и да кажете истината си - във всеки смисъл. След драматичната и често опияняваща пролет, която имахме, благодарение на сезона на затъмненията и ретроградния Меркурий, това със сигурност ще е особено овластяващ момент.

Време за истина

Пълните луни, които се случват, когато Слънцето се противопоставя точно на Луната, предоставят ежемесечна възможност за приключване на проекти, които сме започнали преди шест месеца или дори две седмици. Те са кулминационни точки, точки на прекъсване и шанс да освободим от всичко, което вече не ни служи. Пълнолунието през този месец, падащо се във веселия, неподправен, философски Стрелец, ще сме по-склонни да чуем интуицията си и да й позволим да управлява начина, по който изразяваме вътрешния си глас. В крайна сметка, Новолунието, което стартира този конкретен цикъл, също съвпадна със Слънчевото затъмнение, и не само отвори нова глава в живота ни, но и инициира драстична промяна.

И като се има предвид влиянието на Юпитер, вероятно няма нищо маловажно в ходовете, които бихме могли да направим сега - ще сме мотивирани да канализираме емоциите си в преживяване, което ни изважда отвъд границите и насърчава личностното израстване, като се има предвид, че Стрелецът е управител на деветия дом, дома на приключенията и висшето знание.

Не забравяме само, че последният огнен знак има слава на динамичен, смел знак, но също е и доста променлив. Знакът на Стрелеца, както и Близнаците, Девата и Рибите, са най-адаптивните в зодиака. Така че това Пълнолуние със сигурност ще стимулира откровено, енергично поведение - но и времето е подходящо да се пуснем по течението.

Секстил със Сатурн насърчава стабилността

Въпреки че мощната, смела енергия може да (и ще) мотивира толкова големи, смели емоционални просветления и речи, Луната образува устойчив секстил със Сатурн, планетата на ограниченията и ангажираността, разположен в логически фиксирания въздушен знак Водолей. Това е, отчасти, една задържащо-необходима спирачка, която предпазва от това да натиснем газта твърде силно. Друг поглед към конфигурацията: Ако сте подтикнати да преследвате вълнуваща идея, която обаче е малко тромава и неясна, секстилът със Сатурн ще помогне всичко да стнае по-практично и конкретно.

Квадрат с Нептун замъглява нещата

След три седмици объркване, благодарение на обратния завой на Меркурий, без милеем за яснота и ред; със Стрелеца тържествува цялата, нефилтрирана истина, независимо от цената й; ще сме абсолютно наясно точно как се чувстваме по време на това Пълнолуние, но фактите, цифрите и спецификата за това как ще стигнем до мястото, на което сме решили да отидем, може да са малко мъгливи. Това е ефектът от квадратурата на Луната срещу Нептун, планетата на духовността, която има тенденция да замъглява рационалната мисъл. Това е сгоден случай да използваме момента, за да изразим себе си напълно - и след това може би да изчакаме всичко да се утаи, преди да направим следващ ход.

В крайна сметка, да бъдем истински е целият смисъл на упражнението

Трябва да се отбележи, че само часове преди пълнолунието, Меркурий ще влезе в Близнаци, където за последно е прекарал време между 29 април и 22 май (макар и ретрограден за последните 12 дни от този период). Нещо, което е било в ума или на върха на езика ви тогава, може отново да стане на фокус. И със Стрелеца зад волана, вече няма опция само да кажете на глас желанията си. Вместо това, сега трябва да предприемете решителни действия, за да превърнете най-смелите си мечти в нещо, което този знак цени повече от всичко: истината.

Ето, накратко, как ще повлияе това Пълнолуние в Стрелец, въз основа на вашия знак. Pro Tip: Не забравяйте да прочетете както за своето Слънце, така и за асцедента си!

Овен

Пълнолунието се пада във вашия 9-ти дом, дома на приключенията и пътуванията, което ознчава, че е време да отхвърлите всякакви ограничения, които пречат да прегърнете напълно живота. Най-вероятно това ще е много просто нещо, например да се отървете от сегашната си работа или професия, която вече не ви служи и не харесвате.

Телец

Пълната луна пада във вашия 8-ми дом, дома на сексуалността, емоционалността и интимността, вдъхновявайки ви да се противопоставите и вероятно дори да затворите вратата на всичко, което ви кара да се чувствате неудобно в най-интимни отношения.

Близнаци

Пълнолунието е във вашия 7-ми дом. дома на любовните връзки, а сега и Меркурий се връща във вашия знак, което прави това момент, в който няма как да не видите най-близките си връзки обляни от ярка дневна светлина. Прегръщането на истината и изговарянето насърчава личностното ви израстване.

Рак

Попадайки във вашия 6-ти дом, дома на здравето, работата и добрите навици, това Пълнолуние може да отбележи повратна точка за вашето ежедневие и здраве. Мотивирани сте да отстоявате своите нужди и навици, които ще подкрепят чувството ви за самочувствие.

Лъв

Пълната луна се пада във вашия личен 5-ти дом, дома на романтиката, творчеството и детската енергия, вдъхновявайки ви да поставите творческата си визия и искрената радост на първо място. Може да се наложи да поставите граница с партньор - романтичен, платоничен или професионален - за да постигнете дългосрочно желание.

Дева

Попадайки във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, Пълнолунието изисква от вас да работите на някакъв дълбок емоционален терен, свързан с вашия вътрешен или ранен живот. Лечебната самостоятелна работа ще бъде особено продуктивна сега.

Везни

Тъй като това Пълнолуние се пада във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, може да се почувствате прекалено слаби, що се отнася до отговорностите си към приятели, социални групи и братя и сестри. Вашето предизвикателство сега е да определите какво наистина си струва вашата енергия и да оставите нещо друго на заден план.

Скорпион

С Пълнолунието, падащо се във 2-ия ви дом, дома на парите и финансовия живот, вие сте готови да заемете силна и горда позиция, за да получите признанието и уважението, които вероятно смятате, че ви липсват в работата. Тъй като секстилът със Сатурн осветява вашата семейна зона, защитата и чувството за сигурност у вас са засилени.

Стрелец

С Пълнолунието във вашия личен знак можете да стигнете до края на финалната линия, що се отнася до някаква мащабна цел. Заслужавате да си отделите достатъчно време, за да отпразнувате постигнатото, преди да се впуснете в следващо приключение.

Козирог

Пълната луна пада във вашия 12-ти дом, дома на духовността и вярата, така че сънищата ви най-вероятно ще бъдат много по-интензивни от обикновено. Благодарение на секстила със Сатурн във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, говоренето през дълбока емоционалност, която в момента ви залива, може да бъде особено продуктивно.

Водолей

Попадайки във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, това Пълнолуние може да се характеризира с истински напредък за вас и вашите колеги. А секстилът със Сатурн показва, че сте повече от готови за всяко предизвикателство, което в момента или скоро ще бъде на пътя ви.

Риби

Това Пълнолуние е във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, така че ще попаднете в повратна точка, що се отнася до професионалния ви живот. Крайно време е да бъдете признати за цялата си упорита работа и сега е моментът да се самозаявите.

More Astro