Следва

Слуховете, че Бриджит Макрон е родена мъж - неверни, разбира се

Историческата "гола" рокля на Мерилин Монро се оказа повредена след като Ким Кардашян я сложи на Met Gala

Интернет гръмна- "какво нахалство, можеше просто да си носи копието... " 

Celebrities преди 1 година

Появата на Ким Кардашян на Met Gala 2022 преди малко повече от месец се превърна в една от най-обсъжданите в историята на събитието. След като звездата свали няколко килограма с помощта на костюм за сауна, според запознати,  й беше "позволено", допускаме срещу солиден наем, да облече емблематичната „гола“ рокля на Мерилин Монро, в която филмовата звезда изпява историческото Happy Birthday, Mr. президент преди точно 60 години. Въпросният поздрав на Монро от 1962-ра се смята и до днес за най-скандалното публично изпълнение на знаменитост - появата на актрисата в онзи миг и в онзи вид се възприема като почти открито признание за тайната й афера с Джон Ф. Кенеди.

Ким е наясно колко ценно е това одеяние. Говори се, че тя така и не успява да го закопчае за събитието на Института по костюмите в Ню Йрк Met Gala 2022, затова и носи кожена наметка върху роклята. Още повече, че веднага след като приключи тура й за овации на червения килим, Кардашян смени "голата" си рокля с нейно дословно копие. 

Онзи ден обаче в мрежата се появиха слухове, че Ким все пак леко е повредила легендарния тоалет. Журналисти от Pop Culture пуснаха снимки на роклята, за които се твърди, че са направени преди и след като Кардашян я облича. На една от снимките особено се забелязва колко много се е разтегнала материята до закопчалката на роклята.

„Ким изобщо не трябваше да носи тази рокля. Разбира се, отдаването на почит на Мерилин бе наистина важно, но правенето на нова рокля по подобие на старата би било много по-трогателно“, отбелязват потребителите на социалните медии. Самата Ким все още не е коментирала новината, че роклята е повредена.

@stylevoguer It appears that Marilyn's iconic "Happy Birthday Mr. President" dress, which was custom made for the actress in 1962,is damaged after Kim Kardashian wore it to the Met Gala #kimkardashian #marilynmonroe #metgala Follow me or else -

 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 13 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано