Следва

VTMNTS, Spring 2023, READY-TO-WEAR

Изплагиатстван пак: Кание Уест обвини Adidas за Yeezy

Нов скандал с плагиатство в света на модата: Кание Уест в социалните си мрежи обвини Adidas, че копира дизайна му на обувки за линията Yeezy, която художникът издава съвместно със спортната марка от 2013 г.

All fashion преди 1 година

Говорим за новите джапанки Adilette 22, които се различават от популярния Yeezy Slide по липсата на гофрирана подметка и релефна геометрична шарка. Моделът трябва да влезе в продажба на 23 юни и ще струва $55 (четете още: Да или Не: Yeezy Season 8, по-грозни от винаги?).


adidas, Adilette 22


Yeezy Slides

Уест се обърна директно към главния изпълнителен директор на Adidas Каспер Рорстед, като нарича новия дизайн „откровено копие“: „Този ​​чифт обувки представлява цялото неуважение на властващите към тези, които имат талант. Това е фалшив Yeezy, създаден от adidas. Каспър, обсъди това с мен!". Въпреки емоционалния пост, реакция от марката не последва (четете още: Ким Кардашян: "Не живеем заедно, но Кание е гениален, макар и сложен човек"). 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.