Следва

И, най-непоносимата зодия е...

Кейт и деколтето с колието

Херцогинята на Кеймбридж в пълно кралско снаряжение и доста смело деколте - точно на ръба на приличното за кралска особа 

Celebrities преди 1 година



13 юни в замъка Уиндзор се чества като Деня на Ордена на жартиерата. Това е най-високият рицарски орден във Великобритания. Според хартата, той не може да се състои от повече от 24 души, освен монарха и членовете на кралското семейство. Елизабет II лично избира носителите на ордена, без да се консултира с министрите.

Естествено, кралицата не можеше да пропусне толкова важен ден. И въпреки че присъства на събитието като суверен, цялото внимание бе прикованоотново  към Кейт Мидълтън, макар че, според информации в мрежата, съпругата на принц Уилям все още не е включена в Ордена на жартиерата. 

Херцогинята на Кеймбридж реши да облече вече запазената са марка Alexander McQueen, отново под формата на проверената, че работи формула - рокля и манто в едно. Този път прави впечатление леко по-смелото деколте на дрехата, въпреки че пропорциите са така блестящо изчислени, че не пречи. Шапката й, без съмнение много шармантна и много внимателно подбрана, е от Juliette Botterill и струва 1300 лева. Ансамбълът допълват, освен елегантната шапка, още класически обувки на ток и клъч в тон. Но нещото, което е тевъзможно да подминем, са бижутата. 

Факт е, че Кейт избра зашеметяваща висулка на G. Collins & Sons с цена 16 000 лева. Бижуто кореспондира нежно на луксозните обеци от същия бижутериен бранд. Двете бижута, между другото, се съчетават перфектно с годежния пръстен със сапфир на красивата херцогинята на Кеймбридж, носен преди от свекърва й - Даяна (четете още: Историята на най-великия годежен пръстен в света - сапиференото съвършенство на Даяна и Кейт Мидълтън). 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.