Следва

Как точно се гримира Хейли Бийбър - нова порция бюти практики във видеото за Vogue

Есенцията за лице, в която Наоми се кълне, и откъде я shop-ваме

И още няколко бюти съвета от 52-годишния модел 

Celebrity beauty преди 1 година

Колегите от Британския Vogue приклещват - не, поканват - Наоми Кембъл за бърза и актуална бюти справка между репетициите за платинения юбилей на Кралицата миналата седмица. Тя току-що се е завърнала от филмовия фестивал в Кан, отпразнува 52-ия си рожден ден, прясно влюбена е и отскоро - лице на кампанията за Divine Skin Rose 001 The Essence на Pat McGrath Labs с известния фотограф - и любимец на британския Vogue - Стивън Мейзел. Супер напрегнат график, но безупречна кожа.

"Когато бях по-млада и започнах да работя като модел, носех колкото се може повече грим“, казва тя. "Почти като маска. Сега се чувствам напълно обратното. Имам чувството, че осъзнах, че е по-добре да нося възможно най-малко грим. Не искам да стоя зад маска. Искам хората да ме виждат. Да ме усещат.” Маестрото на грима и красотата, Пат Макграт (който лично изруси веждите на Джулия Фокс), казва: "Божественият грим започва с божествената кожа“. Е, да.

"Най-добре е кожата ви да изглежда така, сякаш не се нуждае от обилно количество грим“, обяснява Наоми. "Мисля, че ако се грижим и подхранваме лицето си, няма нужда от макиаж.” Супермоделът вече почти не излиза с full face; нещо, което, изтъква тя, е съвсем умишлено: "Обичам блясъка. Обичам кожата да изглежда хидратирана, оросена, мазна... Някои хора не харесват това. Но мисля, че така целият израз е по-жив. Когато остареете, по-малкото е по-добре - и е по-добре да имате хидратирано лице, отколкото матова основа.”

Хубавото, и причината да ви споделяме любимия към момента продукт на Наоми, е, че тя самата ползва и обича марката отпреди да има професионални задължения с нея. "Наоми сияеше отвътре и отвън, когато пристигна, за да снима Divine Skin: Rose 001 The Essence с легендарния Стивън Мейзел“, казва топгримьорката Пат. "Красотата и радостта й изпълниха стаята, а кожата й абсолютно сияеше пред камерата. Тя използва The Essence повече от година, така че беше наистина спиращо дъха да видя колко божествено изглежда."

Розовата есенция, на която сме вдигнали мерник, е продукт от луксозен клас, подхранва, хидратира и балансира, помага на текстурата и кожната бариера, съставките са с 97% натурален произход, а цената, обяснимо височка - 200 лв, поръчваме ОТТУК. 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя