Перфектният летен гардероб: 12 лайфхака от Жаклин Кенеди

Перфектният летен гардероб: 12 лайфхака от Жаклин Кенеди

Комфорт и елегантност едновременно в жегата? Може, стига да се вгледаме в гардероба и стила на главната стил икона на Америка.

 

Огромни очила, копринени шалове, вързани на главата, привличащи погледа бижута и други характерни детайли от стила на 60-те и 70-те години на миналия век - това е перфектната  основа на летния гардероб на Жаклин Кенеди-Онасис. Бившата първа дама винаги има под ръка характерни само за нея модни трикове, позволяващи й да остане икона на безпогрешната елегантност и в същото време новатор в областта на стила.

Гардеробът на Джаки определено може да послужи като източник на вдъхновение това лято за всеки, който търси комфорт, елегантност и индивидуалност и не е склонен на компромиси.


„Нека видят“: защо Жаклин Кенеди не почиства окървавения си костюм на Шанел


Бели панталони

Първата дама използва този елемент от гардероба както през периода, когато е омъжена за президента на Съединените щати, така и в "следващия" си живот, като мадам Онасис . Добре разкроените бели панталони, изработени от олекотена материя, изглеждат незаменима за жегата, особено ако ситуацията не изисква много голо тяло. Джаки ги комбинира с поло блузи или лаконични ежедневни горнища и неизменното фишу, допълнени от слънчеви очила. За удобство и прохлада на краката е с чехли или сандали.


1962г.

Гръцки сандали

Тайната на елегантността на бившата първа дама в горещо време изглежда проста и ефектна дори в съвременната реалност. Джаки знае как да комбинира градските рокли с много специфична кройка с леки сандали, които й дават свобода на движение и осанката на гръцка статуя. Г-жа Кенеди-Онасис ги съчета с големи очила и едри бижута като обеци и гривни, за да балансира и подчертае детайлите на кройката. Лаконична чанта добави строгост към комплекта.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.