Следва

HR Business Lady: Ася Павлова от BILLA България

Рафаел Надал и Мария очакват първа рожба

Съпругата на тенис звездата Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо е бременна с първото им дете, според испанското списание "Hola!". "Рафа ще става татко", съобщиха днес колегите 

 

Celebrities преди 1 година

33-годишната красавица е наедряла в областта на корема и това се виждало от банския ѝ костюм на борда на яхтата, където тя и 22-кратният носител на титли от Големия шлем се наслаждават на почивка си.

От известно време се носят слухове, че любимата още от детството жена на Рафаел очаква дете, защото започна да носи по-широки дрехи, а освен това се появи с маска за лице на неотдавнашния финал на Шампионската лига между Ливърпул и Реал Мадрид.

Все още няма коментар по темата от тенис звездата или съпругата му, с която излизат 14 години, преди да се оженят през октомври 2019 г. в британска крепост в Майорка (четете още: Дадохме и него: сватбата на Рафаел Надал).

В момента семейството отдъхва в същия район с група приятели на борда на Great White - 24-метровата яхта, която спортистът си поръча преди две години за малко над 5 млн. евро.

Чичото на Рафаел и бивш треньор Тони Надал каза миналата седмица, че е уверен, че 36-годишният тенисист ще играе на "Уимбълдън" по-късно този месец, въпреки проблемите си с контузията на левия крак. Припомняме, че двукратният победител на "Уимбълдън" се подложи на лечение от синдрома на Мюлер-Вайс, хроничната травма, с която бе диагностициран през 2005 г. 

През март 2018 г. Рафаел каза пред списание "Hola!": "Очевидно възнамерявам и искам да създам семейство. Обичам децата и бих искал те да правят това, което искат в живота".

Пожелаваме на семейството късмет и обич! 

More from View Sofia

In honour of Lagerfeld: страхотният нов брой на Vogue с Наталия Водянова, Наоми Кембъл, Кендъл Дженър и другите големи

Celebrities преди 11 месеца

Новият брой на американския Vogue е посветен на бившия творчески директор на модните къщи Chanel и Fendi Карл Лагерфелд, който почина през 2019 г. Корицата на броя красят топмодели и музи на дизайнера: Наталия Водянова, Кендъл Дженър, Наоми Кембъл, Джиджи Хадид, Девън Аоки, Амбър Валета, Адут Акеч, Шалом Харлоу, Анок Яй и Лиу Уен в обектива на Ани Лейбовиц. Фотопроектът в памет на Кайзера събира и 10 култови дизайнери, които разказват спомените си за Лагерфелд чрез избрани визии

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.