Следва

Hi, Ken! Първи кадри на Райън Гослинг от "Барби“ с Марго Роби

WIN IT: 3+2 билета за Stereo Festival - идеалният July Morning

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

Бас ловим, че не знаехте, че July Morning е изцяло българска идея, вдъхновена от хипи движението, за пръв път осъществена през 1980 г., а?

Не просто защото Наше си е, Саше, винаги отбелязваме, а защото е фън, романтично, пречистващо, отпускащо, авантюристично, свежо, сладко, а тази година 1-ви юли е петък (кеф) и на бургаския плаж ще се случи един страхотен сбирщайн на супер готини български и чужедстранни музиканти. Говорим за Stereo Festival, каним ви, заедно с All Channels, на Stereo Festival и подаряваме 3+2 билета, за да ви е чуден Джулаят!

Отбележете в коментар късметлиите, които ще заведете (на Горан Брегович, Контрол, Керана и космонавтите, Deekline, DJ Ivan Shopov & Тригайда, Миленита, Kiril Djaikovski, So Called Crew, Mascota и още много талантливи, известни, модерни хора), които ще гушнете под изгрева и с които ще си гукате по цяла нощ между 30 юни и 2 юли, а ние теглим победителите в понеделник, 20 юни 2022 г.! 

 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.