Следва

Краката ли, дрехата ли да гледаме: чудно хубавата Хейли Бийбър

The richest women in the world: Ким Кардашян изпревари Риана

Колегите от Forbes публикуваха новият списък на най-богатите жени в света, станали такива, благодарение на собствените си труд, усилия и качества, очевидно  

Celebrities преди 1 година

Не е тайна, че Ким Кардашян отдавна не е само тв-риалити звезда. Тя има собствена (успешна) линия бельо - SKIMS, което й носи впечатляващи печалби. Също така, звездата получава доходи от марката си за красота - SKKN и, разбира се, от десетки рекламни участия.  Напълно възможно е Ким да прави лесни пари и от страниците си в социалните мрежи, но прави впечатление, че тя публикува там изключително реклами на собствените си марки и марки на семейството си.

Не е изненадващо, че в резултат на тези си разнопосочни и успешни бизнеси, Кардашян влезе в класацията на Forbes за най-богатите жени в света (заемайки 16-то място), постигнали успеха си сами. 41-годишната звезда има нетно богатство от 1,8 милиарда долара, с което число успява да изпревари дори Риана, която доскоро бе поп-звездата начело на класацията. 

Според рейтинга на Forbes Рири, който е на 21-во място, е собственик на 1,4 милиарда долара. Интересното е, че звездата не е издавала нови албуми от доста дълго време, но именно музиката й носи основния дял от печалбите. На второ място в портфолиото й е собствената й марка за красота Fenty. Между другото, сред първите 25 самоизградили се жени, 34-годишната певица, която наскоро стана майка за пръв път, е най-младата. Между другото, Ким Кардашян също е с 10 и повече години по-млада от останалите дами в завидния списък.

И двете звезди обаче губят палмата на първенството от 68-годишната Опра Уинфри. Тя заема десетото място в класацията със състояние от 2,6 милиарда долара. Журналистите от Форбс твърдят, че продуценството и воденето на собствените  предавания е единственият източник на доходи за прочутата водеща (четете още: Големите любовни истории: Опра Уинфри и Стедман Греъм).

Името на жената, която оглавява престижната класация, твърде вероятно не ви е познато. Това е 75-годишната Даян Хендрикс - съосновател и председател на компанията за покриви ABC Supply. Състоянието й се оценява на 12,8 милиарда долара. 


Даян Хендрикс

More Celebrities