Следва

"Не съм бременна, спрете да лъжете," фрустрира се Зендая

Краката ли, дрехата ли да гледаме: чудно хубавата Хейли Бийбър

Моделът показа женствен тоалет, в който всичко опира до силуета. И до дължината, разбира се 

Celebrities преди 1 година

За един ден в Ню Йорк Хейли Бийбър успя да смени няколко стилни и запомнящи се тоалета. Първо, красивата съпруга на Джъстин Бийбър се появи в сако на голо и с екстремни платформи (четете още: Обичта на известните: Хейли и Джъстин, sexiest couple alive). После смени удар в десятката 1 с удар в десятката 2 - това черно мини.  

Изключително стилната малка черна рокля е с подчертана талия, високо деколте и дълги ръкави. И без това стройната талия на Хейли изглежда още по-тънка. Бедрата, напротив, изглеждат сластно широки, благодарение на смелата кройка на дрехата (четете още: Уличният стил на звездите: супермодели в лоуфъри - Бела, Хейли, Кендал). 

Бийбър завършва визията със слънчеви очила и слингбек обувки на много висок ток. В същото време звездата напълно зарязва аксесоарите - виждаме само чифт минималистични обеци. Моделът отново е със събрана в кок коса, само с няколко свободно пуснати кичура (четете още: Универсален способ за готина прическа: небрежното кокче и как да го направим красиво). 

„Много елегантно“, „Изглежда просто невероятно стилно“, „Облеклото е фантастично“, „Хейли е истинска икона“, „Хейли винаги се облича толкова готино. Чудя се дали стилистът измисля всички тоалети за нея?“, „Каква невероятна рокля!“ - интернет потребителите трескаво обсъждат новата ефектна поява на модела. Не можем да отречем, че на мисис Бийбър пак и отново й се е получило перфектно. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.