Следва

Супер демоде: новото hot pink на Лизо

Как точно се гримира Хейли Бийбър - нова порция бюти практики във видеото за Vogue

Говорили сме си за тенденцията Лице на богато момиче, ето я step by step с всички детайли, продукти и техники 

Celebrity beauty преди 2 години

Хейли участва в поредно Vogue видео за красота с фокус вечерен грим - става въпрос за важния foreplay с грижата за кожата преди макиажа, за това да подкрепяме брандове, създадени от жени (тя обича REM Beauty на Ариана Гранде и Kylie Cosmetics), може би да ползваме два различни ружа, да устояваме на стискането на пъпки и със сигурност някак да се доберем до гламуризиращия флуид, който моделът използва ТРИ пъти в грим рутината си. Цялото видео е ТУК, абсолютно пълен Beauty Starer с нея ТУК, а съдебната драма с пластичния й хирург припомняме ТУК, просто ей така.

 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.