Следва

Viasat History в търсене на изчезналите милиони на Грейс Кели

Първи трейлър: Ана де Армас е Мерилин Монро в новия BLONDE

Ана де Армас играе Мерилин Монро в новия биографичен филм "Блондинка" (четете още: За загрявка: най-добрите филми за Мерилин Монро).

 

Movies & TV преди 1 година

Netflix пусна първия кратък трейлър, който ни позволява да се убедим, че 34-годишната кубино-испанска актриса е най-точният избор за тази толкова деликатна арт-задача. Ана де Армас се превъплащава в ролята на фаталната блондинка с истинско име Норма Джийн (четете още: Netflix пусна трейлъра на документалния филм за Мерилин Монро) - задача сложна, при това от най-сложните.   

Режисьорът Андрю Доминик, новозеландец, номиниран за "Златна палма", си поставя целта да разкаже на света историята на Мерилин, видяна през собствените й очи.


Моркови, сладолед, спане без пижама и още от тайните зад тялото на Мерилин


Искам светът да усети какво означава да бъдеш не само Мерилин, но и Норма Джийн. Работихме върху филма с часове, всеки ден в продължение на почти година. Прочетох книги за нея, проучих стотици снимки, видео и аудио записи, филми - всичко, което успях да намеря. Влязохме във всеки детайл от снимките, обсъждайки непрекъснато къде какво трябва да се покаже, види и усети. Първият ни въпрос винаги беше: „Как се чувства Норма Джийн в този момент“. Искахме да разкажем човешката страна на нейната история. 

More Movies & TV